Jobbsafari är en del avschibsted logo

Samtalsterapeut sökes till Falu vårdcentral

Samtalsterapeut sökes till Falu vårdcentral

Falu Vårdcentral AB · Falun · Ansök senast 8 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Är du vår nästa kollega i samtalsteamet? Söker du ett roligt och omväxlande jobb, så är du rätt person för oss! Vår målgrupp är vuxna patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat sedvanlig KBT behandling, internet-KBT, kortare individuella KBT-behandlingar, NP-screeningar, krissamtal, gruppbehandlingar, föreläsningar samt intern och extern samverkan.

Hos oss kan du vara med och påverka arbetet och din egen tidbok, där du med fördel också får vara med och utveckla vår samtalsmottagning.

Kvalifikationer:

Legitimerad psykolog/psykoterapeut, socionom alt annan leg HoS-personal med grundläggande psykoterapiutbildning inriktning KBT.

Intresse av och gärna erfarenhet av att arbeta på ett primärvårdsanpassat sätt.

Meriterande:

Erfarenhet av/utbildning inom korttidsbehandling/FACT, gruppbehandling och internet-KBT.

Du ska vara självgående i ditt arbete men även ha bra förmåga att samarbeta inom teamet och med övrig personal. Du är delaktig och drivande i verksamhetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget:

Falu vårdcentral grundades 2010 och har sedan växt hela tiden och i skrivande stund ungefär 15000 listade patienter. Vi håller till på Södra Mariegatan i Falun och har även en filial som heter Kaserngården och som ligger på regementsområdet i Falun

Vårt psykosociala team består i dagsläget av tre samtalsterapeuter. Vi har även har en specialistläkare knuten till teamet samt en rehabkoordinator. Vi har ett mycket fint samarbete över professionsgränserna och det är något vi värdesätter högt. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare, vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation (Prima Vård AB) som ägare i bakgrunden, vilken ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Falu Vårdcentral har ett humanvetenskapligt perspektiv där idén om allas lika värde gäller utan reservationer. All vår verksamhet utgår från ett patientperspektiv och frågan: ”Vad är bäst för patienten?”. Vi har ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt gentemot såväl patienter som våra medarbetare och samarbetspartners. Vårt ansvar är att se och särskilt uppmärksamma patientgrupper med svaga röster, till exempel barn och personer med psykiska eller fysiska funktionshinder.

Vi kommer kalla till intervju fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Falu Vårdcentral AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Prima Vård Falu Vårdcentral AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons