Jobbsafari är en del avschibsted logo

Samordnare till LSS-boende i Rågsved

Meet a Groups kund · Stockholm · Ansök senast 9 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi ser nu fram emot att välkomna en ny samordnare till vårt bolag Olivia Omsorg inom LSS, och söker dig som vill börja arbeta på vårt Gruppboende Kumlagatan 17 i Rågsved. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder boende för personkrets 1, med 5 platser i form av lägenheter. Målgruppen omfattar personer med intellektuella funktionsvariationer, autism eller autismliknande tillstånd,

Om rollen

Som samordnare arbetar du främst med att ge stöd och service utifrån de boendes önskemål och med att ge den enskilde en meningsfull vardag, utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Du arbetar även med administrativa arbetsuppgifter såsom, schemaläggning, bemanning, kvalitetsförbättringar, riskbedömningar och dokumentation.

Du har ett lika nära samarbete med verksamhetschefens som en nära kontakt med medarbetargruppen. Din roll blir central i att stödja den dagliga driften av verksamheten. Du ger stöd och service både i hemmet och i fritidsaktiviteter samt utvecklar det pedagogiska stödet utifrån den enskildes behov.

Tjänstgöringsgraden är ca 90 - 100 procent på rullande schema, dag/kväll/ sovande jour, varannan helg.

Vem är det vi söker?

Vi söker en engagerad och kommunikativ individ som vill vara en nyckelperson i att skapa en meningsfull vardag för våra boende. Helst har du erfarenhet inom LSS, men annars har du kunskap om pedagogiska förhållningssätt och hur man bemöter av individer med olika funktionsnedsättningar. Du är lyhörd och förstår vikten av tydlig kommunikation med både boende och deras närstående. Som kollega skapar du en positiv atmosfär och ser möjligheter i nya situationer. Du är lika bekväm med att arbeta självständigt som att samarbeta med kollegor och boende, och du ser värdet i att göra det tillsammans med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kvalifikationer

  • Examen från stödpedagogutbildningen 200 YH poäng, alternativt 60 högskolepoäng inom pedagogik.
  • Erfarenhet samt kunskap om målgruppen LSS vuxna personkrets 1.

  • Tidigare erfarenhet inom arbetsledande uppdrag och en naturlig fallenhet att leda och driva utvecklingsfrågor.

  • God datorvana, erfarenhet av dokumentation.

  • Mycket god förmåga i svenska i tal såväl som skrift.

Meriterande

  • Erfarenhet och kompetens inom tydliggörande pedagogik, AKK och lågaffektivt bemötande.

  • Erfarenhet av att arbeta med individer med komplex psykosocial beteendeproblematik.

Vi är kollektivavtalsbundna till Vårdföretagarna/Kommunal, Bransch E.

 

Om rekryteringsprocessen

Sista ansökningsdag är 2024-05-09. Rekrytering sker löpande, och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden. Vi välkomnar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Groups kund

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons