Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare

Gunnar Engstrand AB · Stockholm · Ansök senast 16 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Säljare / Produktspecialist till Stockholm / Norrland

I rollen som säljare / produktspecialist blir du en mycket betydelsefull del av vår fortsätta kundutveckling med fokus på tillväxt och långsiktighet. Du ingår i ett drivet, kompetent och dynamiskt team som brinner för att skapa värde hos våra många kunder.

Om tjänsten

Din kund är sjukvården och omsorg i stort - regioner, sjukhus, privata enheter och kliniker. Produkterna är avsedda för bland annat avtorkning, rengöring och absorption samt flertalet andra förbrukningsartiklar, de flesta under vårt varumärke Easitex®. Vi präglas av öppenhet och högt i tak där alla bidrar till distriktets och teamets fortsätta utveckling.

Som säljare / produktspecialist kan du dina produkter på detaljnivå och har förmåga att förstå kundens specifika behov och utmaningar. Marknaden utvecklas och det gäller att hänga med genom att vara lyhörd för nyheter och trender som hjälper företaget att proaktivt styra sitt sortiment och erbjudande för kundens bästa. Du informerar, utbildar och bearbetar nya och befintliga kunder via bl.a. fysiska besök på sjukhus och kliniker samt lokala och nationella mässor.

Ditt distrikt innefattar huvudsakligen Stockholms län men också regioner i Norrland. Övernattningar i tjänsten förekommer. Du utgår från ditt hemmakontor och rapporterar till försäljningschef.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen som säljare / produktspecialist är du en utåtriktad och driven person med stor empati för både bransch och kundernas behov. Du brinner för att skapa långsiktiga och stabila relationer genom att förmedla din kunskap, lyhördhet och engagemang. Du är en handlingskraftig och affärsdriven person men samtidigt ödmjuk och prestigelös.

Vi söker dig som:

  • Har relevant yrkeserfarenhet från vården, där du har arbetat som till exempel undersköterska på ett sjukhus
  • Arbetar självständigt, effektivt och organiserat samt är van att planera och disponera sin tid
  • Har drivkraften att vara med och skapa en kreativ anda som smittar av sig
  • Har ett intresse av försäljning och service
  • Har hög social kompetens
  • Är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift
  • Uppskattar att arbeta både självständigt och teambaserat
  • Har körkort

Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet som säljare. Vi ser att du har god affärsförståelse och ett kommersiellt tänk. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt, har ett starkt inre driv och eget ansvar där du själv skapar möjligheter.

Vi erbjuder

  • En arbetsplats och produkter med mycket gott renommé i branschen
  • En produktportfölj med fokus på innovativa produktlösningar, kvalitet och hållbarhet
  • Ett familjeföretag med sunda värderingar och långsiktighet
  • Möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling
  • Fina förmåner
  • Frihet under ansvar
  • Personalbil


Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-92 09 63.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Gunnar Engstrand AB i vått och torrt sedan 1927. Vi är ett familjeföretag som lyckats ta stor plats genom att vara lyhörda och nära våra kunder och slutanvändare. Vi har snart arbetat ett sekel med att snabbt lösa våra kunders behov kring rengöring, avtorkning och absorption. Majoriteten av produkterna marknadsförs under vårt eget varumärke Easitex. Numera är sjukvården och den offentliga sektorn vår största kundgrupp, där vi tillsammans med våra dedikerade och erfarna produktspecialister hjälper våra kunder att hitta de bästa lösningarna för just deras behov. Hos Gunnar Engstrand AB hittar du ett värdedrivet familjeföretag i marknadens framkant.

Läs mer på www.guneng.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gunnar Engstrand AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Säljpoolen i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons