Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till Borås/Alingsås Wangeskog Hyrcenter AB

Säljare till Borås/Alingsås Wangeskog Hyrcenter AB

PS Partner · Borås · Ansök senast 26 sep. (150 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

"Vid din sida, från start till klart. Ett bra bygge kräver tillit. Vi ser till ditt bästa. Vi vill vara mer än din leverantör - vi vill vara din samarbetspartner. Du ska få raka och tydliga besked. Vi är lösningsorienterade och flexibla. Att varje dag göra allt för våra kunder inger en stolthet. Vi fixar det mesta. Påtår ingår."

Wangeskog Hyrcenter AB är en stark partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden med många års erfarenhet. Vi är idag Sveriges enda privatägda maskinuthyrare som är rikstäckande med runt trettio lokala hyrcenter från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Wangeskog ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar vars rötter återfinns inom bygg- och fastighetsbranschen. Wangeskog vänder sig till den professionella marknaden inom bygg, anläggning, industri och energisektorerna. Kundbasen är bred och består av såväl privata som offentliga företag. Omsättning drygt 700 mkr, ca 240 anställda. www.wangeskog.se

Säljare till Borås och Alingsås

Gillar du maskiner, bygg- och entreprenadbranschen och att skapa långsiktiga relationer?

Perfekt, då är det dig vi söker för att skapa fler affärer för Wangeskog Hyrcenter i Borås och Alingsås med omnejd.

Vi söker dig som trivs i en säljroll där du besöker både nya och befintliga kunder. Våra kunder är allt från enmansföretag till miljardbolag, och du har inga problem med att få med dig affärer hem från dem alla. Du gillar att skapa långsiktiga relationer där service och win-win är viktigt. Du arbetar nära våra hyrcenter och fångar både behov och kundfrågor snabbt. Vi tror att du har erfarenhet av entreprenadbranschen och är nyfiken på kundens utmaningar. Kunderna befinner sig i hela regionen vilket innebär att körkort är ett krav. Du rapporterar till försäljningschef i region Väst.

För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta både självständigt och tillsammans. Du har en stark egen drivkraft i att skapa resultat samtidigt som du gillar att se styrkan och effekten i teamet.

Wangeskog Hyrcenter som arbetsgivare är mån om att bevara en familjär känsla på arbetsplatsen med ett nära samarbete till våra kunder, som gärna stannar till på en kopp kaffe och pratar en stund med oss. Vi har flera fina förmåner för våra anställda så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring med mera. Vi gör dessutom flera event tillsammans, ofta sportrelaterade, både under och utanför arbetstid. Lokalt är vi också stolt sponsor för IF Elfsborg, där vi gärna stöttar på matcher och event med våra kunder.

Placering är primärt vårt hyrcenter i Borås.

Låter det intressant?

Bra, svara på några frågor och sänd in ditt CV. Sista ansökningsdag är den 25 april 2024. För frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Petersson anna.petersson@pspartner.se eller Patrik Petersson patrik.petersson@pspartner.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PS Partner

Placering

Borås

Kontaktperson

Ps Partner AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons