Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare / Territory Sales Manager

Ejendals AB · Stockholm · Ansök senast 1 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Säljare sydöstra Stockholm och Gotland

Ejendals befinner sig i ett expansivt skede och söker nu en ny medarbetare i sydöstra Stockholm och Gotland. Vill du vara med på vår resa? Då kan du vara vår nya säljare!

Arbetsbeskrivning

Som säljare (Territory Sales Manager) på det svenska familjebolaget Ejendals ansvarar du för säljaktiviteter mot våra kunder som återfinns i sydöstra Stockholmsområdet, ner till Södertälje/Gnesta, ut mot Nynäshamn och Gotland. Du fokuserar både på återförsäljare och proaktiv bearbetning av slutkunder. Våra varumärken består av högkvalitativa skyddshandskar från TEGERA® , samt JALAS®, vars skyddsskor fyller viktiga funktioner i våra kunders dagliga verksamhet.

Tillsammans med dina säljkollegor ser ni till att Ejendals kunder får marknadens bästa möjliga service, närvaro och hjälp i valet av skyddsprodukter för händer och fötter. Du utgår hemifrån och det förekommer en del övernattningar i tjänsten.


Vad har Petra Öhlin, Territory Sales Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag är stolt över att få representera Ejendals på marknaden. Det är ett stabilt, framåttänkande och satsande företag med välvårdade varumärken, långsiktighet i allt, kundfokus och hjälpsamma medarbetare som bidrar till "VI-anda". Vi har tydliga processer och rutiner vilket gör att man kan ha rätt fokus i sitt arbete."

Läs mer om livet på Ejendals på https://career.masterhelp.se/ejendals


Vi erbjuder

Som säljare hos oss blir du en del av ett 75-årigt framgångsrikt svenskt bolag med rötter och huvudkontor i Leksand. Du får möjlighet att genom kunskap och tradition ta arbetet och utvecklingen vidare till nästa nivå. Detta är en möjlighet för dig som vill hjälpa bolaget att genom dina säljinsatser öka närvaron och arbeta smartare för att nå bolagets tillväxtmål.

Din profil

Vi söker dig som är en självgående och driven person med stort affärssinne, som har förmåga att inge förtroende och skapa långsiktiga relationer med både kunder och dina blivande kollegor. Du vet att hög närvaro ute hos kund ger resultat.

Du har bland annat:

  • Erfarenhet av liknande försäljning mot återförsäljare och slutkunder i branschen
  • Haft en liknande position med dokumenterat goda säljresultat
  • Goda IT-kunskaper och van att arbeta i ett CRM-system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz, 08-51481645, och Marie Gummerus, 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning

Företaget har sitt huvudkontor i Leksand och vår vision är en säkrare vardag utan skador på händer och fötter. Ejendals är ett svenskt familjeägt företag som utvecklar och levererar skyddsprodukter av högsta standard, något vi har gjort i generationer.

Vi är verksamma i över 30 olika länder runt om i världen. Ejendals medarbetare finns i 28 länder. Cirka 72 % av våra medarbetare är anställda i Norden, 23 % i Europa och resterande 5 % i Asien, Dubai och USA.

Läs mer på www.ejendals.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ejendals AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Säljpoolen i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons