Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare – TechnoAlpin Nordic AB

Tacting · Sunne · Ansök senast 13 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten

Xelom designar och tillverkar hållbara och eldrivna pistmaskiner. Som säljare hos oss kommer du att vara med och bygga upp varumärket och bli ansiktet utåt för Xelom i Sverige och Norge. Syftet med rollen är att öka kännedom och skapa långsiktiga relationer med potentiella kunder och samarbetspartners. Som den enda säljaren i Sverige och Norge är detta en unik möjlighet att forma och utveckla närvaron av Xelom på marknaden. Du kommer att ha en nyckelroll i att upprätta och bibehålla kundrelationer för vår framtida marknad och goda möjligheter att vara med och forma rollen framåt.

Under det första året som anställd ligger det primära fokuset på att öka kännedomen om Xelom och våra hållbara produktlösningar inom både alpin- och längdskidåkning. Under en vanlig arbetsvecka kommer det därför ske mycket resande inom Sverige och Norge för att besöka skidanläggningar och etablera nya kontakter. I övrigt finns det kontorslokal tillgänglig i Sunne och det ingår elbil i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att skapa långsiktiga kundrelationer, arbeta med kommunikationsplattformar och etablera försäljningsaktiviteter. Innan du påbörjar ditt arbete hos oss kommer du få resa till Italien och få en grundlig genomgång av vårt produktsortiment.

I tjänsten som säljare blir du anställd i Xeloms systerbolag TechnoAlpin Nordic AB med säte i Sunne och med en filial i Norge. Du kommer att ta del av en redan etablerade kundportfölj och vid behov arbetar du med säljarna hos TechnoAlpin Nordic AB. Tjänsten innefattar därmed både samarbeten med Xeloms huvudkontor i Italien, de anställda hos TechnoAlpin Nordic AB samt med den säljare som representerar TechnoAlpin i Norge.

Om dig

Om du trivs att vara på resande fot och träffa mycket människor är du en ideal kandidat för denna tjänst. Eftersom tjänsten inte innebär närvaro på kontoret har du möjlighet att arbeta därifrån det passar dig bäst. Vi förutsätter att du trivs med frihet under ansvar och att du står bakom resan från användandet av fossilbränslen till el.

Kraven som tjänsten efterfrågar är:

  • Svenska och engelska, tal och skrift.
  • B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller kunskap inom den alpina maskinbranschen och erfarenhet inom försäljning är även det meriterande.

För att lyckas i denna roll är du serviceinriktad och duktig på att bygga och bibehålla relationer. Du är en god kommunikatör och arbetar strukturerat.

Om oss

På Xelom designar och tillverkar vi hållbara och eldrivna pistmaskiner som kan leverera maximal prestanda och en revolutionerande körupplevelse. Våra fordon och maskiner är utrustade med den bästa tekniken för att säkerställa oöver-träffad autonomi, kraft och effektivitet. Xeloms mål är att utmana normen för att skapa unika fordon, perfekta för alla miljöer och på alla typer av terräng eller sluttningar. Med huvudkontor i Italien vill vi nu etablera oss och satsa på marknaden i Sverige och Norge. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om vad vi gör: https://xelom.com/ eller kolla in vår film på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=X4tpHhMArF0

Xelom är liksom TechnoAlpin Nordic AB en del av TechnoAlpin Group som är en internationell koncern med huvudkontor i Italien.

TechnoAlpin drivs av passionen att skapa den bästa snön genom att producera högkvalitativa snösystem och hitta optimala lösningar för skidanläggningar. TechnoAlpin har varit med och designat och byggt skräddarsydda snösystem för skidorter över hela världen sedan 1990. Idag är TechnoAlpin den ledande leverantören på nationell och internationell nivå. Vid kontoret i Sunne arbetar idag 13 anställda.

Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Tacting där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser genomför Tacting en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Ulf Holmgren på telefon 076-307 10 29 eller Johanna Högeryd på 072–310 29 72.

Välkommen in med din ansökan senast 13 maj.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tacting

Placering

Sunne

Kontaktperson

Tacting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons