Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare på Hemglass Luleå

Mikael Lundström Försäljning AB · Luleå · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Välkommen till din nya arbetsplats – Hemglass. Hos oss värdesätter vi upplevelsen du skapar i ditt kundmöte. Du kommer träffa dina kunder genom att säga: ”Hej! Vad roligt att du kommer ut till mig igen”, eller ”Vem får bestämma glassinköpet idag?”

Att bjuda på en upplevelse för våra kunder kommer nämligen bli centralt i din nya roll. Jobbet handlar mycket om att Kajsa 4 år, Erik 82 år och alla däremellan ska möta Hemglassbilen med ett leende. Vi brukar kalla det att vara en glädjespridare.

Vi söker dig som är rapp, verkligen gillar människor och förstår värdet av kundfokus och engagemang, även om det skulle regna en tisdagskväll. Det är också viktigt att du gillar jobba självständigt eftersom du i praktiken driver en egen butik på hjul.

Hos oss jobbar du eftermiddagar, kvällar och en del helger. B körkort är ett krav.

Vi vill skapa en upplevelse för våra kunder oavsett ålder. En viktig del i jobbet är att både kunna göra sig förstådd och att förstå. God svenska är därför vårt andra krav.

För oss på Hemglass är det viktigt att du gillar dina kunder, service och försäljning. Centralt för oss är att du är glad, vänlig och engagerad. Här får du möjlighet att visa din förmåga till initiativ, eget ansvar och social kompetens.

Vi hoppas att detta överensstämmer med dig och dina förväntningar och säger återigen: Välkommen till oss!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mikael Lundström Försäljning AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

Mikael Lundström Försäljning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons