Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare med projektledningserfarenhet inom digital marknadsföring

Säljare med projektledningserfarenhet inom digital marknadsföring

Talent & Partner AB · Stockholm · Ansök senast 6 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.

Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.

Vi söker just nu kollega för vår kunds räkning.

Du är en framgångsrik säljare med projektledningserfarenhet som ska utveckla företagets affärer och skapa långsiktiga relationer till företagets kunder.

Du kommer att arbeta mot annonsörer som är intresserade av att nå den både köpstarka och engagerade målgrupp.

Eftersom arbetsuppgifterna innefattar mycket kundkontakt, måste du vara utåtriktad och trivas med såväl telefonkontakt som personliga möten.

Stor vikt sätts på din professionalitet och känsla för hur man bygger långsiktiga relationer.

Det är också viktigt att du är initiativrik men ansvarsfull.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning med goda resultat samt har arbetat med relationsbaserad försäljning.

Dina personliga egenskaper bör inkludera ett starkt intresse för försäljningsinriktad affärsverksamhet och att strategiskt driva företag framåt. Du bör även ha ett stort kommersiellt intresse och en högpresterande och positiv attityd.

Som person är du social, flexibel, lyhörd och har ett stort intresse för att vinna affärer och att tillföra kunder ett mervärde.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team och förväntas samarbeta lika väl med andra som du kan arbeta självgående. Vi värderar personlighet och en cultural fit högt, därför ser vi att du är en person som vill bidra med positiv energi, arbetar med stort engagemang.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Talent & Partner AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Talent & Partner AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons