Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare för reklam- och profilprodukter på Reklambutiken

Säljare för reklam- och profilprodukter på Reklambutiken

Reklambutiken · Gävle · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbtitel: Säljare för reklam- och profilprodukter

Om oss: Reklambutiken är ett växande företag baserat i Gävle och specialiserat på reklamprodukter och profilkläder. Vi erbjuder en kreativ och personlig process för våra kunder, där varje produkt är en möjlighet att berätta en unik historia. Med rötter tillbaka till 1989 har vi förvaltat och utvecklat vår position som en pålitlig leverantör på marknaden. Vi är ett familjeföretag med en dedikation till hög kvalitet, god service och miljömedvetenhet. Till hösten 2024 flyttar vi dessutom till helt nya lokaler i Ersbo, Gävle.

Välkommen att bli en del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång!

Rollen: Vi söker en engagerad och driven säljare för att bidra till vår tillväxtresa på Reklambutiken. Hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att öka försäljningen och utveckla vår kundbas. Du ansvarar för hela processen från kundkontakt, förslag, försäljning, leveransbevakning och uppföljning.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Planera och genomföra säljaktiviteter för att locka nya kunder och öka försäljningen. Detta inkluderar att aktivt bygga en ny kundbas samt att utveckla befintliga kundrelationer.
  • Ansvara för hela försäljningsprocessen från prospektering till avslut, inklusive att identifiera potentiella kunder, boka möten, presentera våra produkter och tjänster, förhandla avtal och följa upp.
  • Utveckla affärsmöjligheter genom kontrakt med större kunder, upphandlingar och ramavtal.
  • Delta aktivt i marknadsförings- och säljaktiviteter såsom mässor, event och nätverkande.
  • Du ansvarar för att dokumentera framsteg och följa upp dina potentiella kundkontakter.

Erfarenhet: Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet inom B2B-försäljning, gärna inom vår bransch eller närliggande områden. För att lyckas i rollen är det mycket viktigt med en god kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt. Du bör vara bekväm med att använda datorer och ha ett B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att använda grafiskt designprogram såsom Illustrator eller liknande verktyg, samt har tidigare erfarenhet av upphandlingar.

Personliga egenskaper: Vi letar efter en individ som är målinriktad och med förmåga att bygga och upprätthålla starka kundrelationer. Vi värdesätter förmågan att leverera i tid och på ett effektivt sätt samt en engagerad och handlingskraftig inställning. Vidare är service och kvalitet viktiga för oss, och vi uppskattar förmågan att se helheten och vara kreativ för att hitta innovativa lösningar.

Vi erbjuder: Hos oss har du möjligheten att ta vår säljfunktion till nästa nivå. Som vår tredje anställd får du inte bara chansen att växa tillsammans med företaget utan även möjligheten att påverka vår framtid och vår fortsatta framgång. Närmaste åren kommer vi att fokusera på tillväxt och till hösten 2024 flyttar vi in till nya lokaler vid Ersbo i Gävle. Vår nya arbetsplats kommer att ha ett gym i anslutning till lokalen, vilket ger möjlighet till hälsosamma aktiviteter och träning för våra anställda.

Om rekryteringsprocessen: För att ansöka behöver du svara på två frågor samt bifoga ditt CV eller klistra in länken till din LinkedInprofil. Vi tillämpar ett löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

I samband med denna rekrytering samarbetar Reklambutiken med Burefjord Consulting.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Reklambutiken

Placering

Gävle

Kontaktperson

Burefjord Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons