Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare DVH

Orkla Foods AB · Stockholm · Ansök senast 7 juni (39 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Säljare DVH / Distributionskonsulent till Stockholm

Välkommen till region Stockholm och ett gäng vinnarskallar som ser fram emot att få börja jobba med just Dig. Vi söker en affärsorienterad säljare DVH / distributionskonsulent som kan skapa lönsam tillväxt inom distriktet.

Vi erbjuder

Du kommer till ett marknadsledande företag med fantastiska varumärken. Vår kultur präglas av vinnare, högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats. Modig, pålitlig och inspirerande är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning. Som säljare DVH / distributionskonsulent får du möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt företag och en av Nordens största livsmedelskoncerner, Orkla Foods Sverige AB.


Vad har Sara Ljunggren, regional försäljningschef norra Stockholm, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag började på Orkla Foods som distriktschef för 13 år sedan, och är sedan två år tillbaka regional försäljningschef. Jag älskar att arbeta med försäljning. Som ledare är jag tydlig, kommunikativ och fokuserar på att bygga teamet. På Orkla Foods får du möjlighet att arbeta på ett marknadsledande företag med fantastiska varumärken. För att lyckas i rollen som säljare är ödmjukhet, ansvarstagande och nyfikenhet viktigt."


Arbetsuppgifter

Som säljare DVH / distributionskonsulent arbetar du med kylslagen Kolonial, Fryst, Kylt och Mejeri och ansvarar för att utveckla och bibehålla goda affärsrelationer i distriktets mindre besöksbutiker. Genom att presentera och sälja in inspiration, nyheter samt lokala, centrala och säsongskampanjer jobbar du tålmodigt med återkommande sortimentsoptimering och distributionsarbete av hela sortimentet.

Med hjälp av butiksstatistik, Nielsen Data samt POS-data, utvecklar och optimerar du kundernas försäljning och lönsamhet. Du kommer också genomföra ombyggnationer av hyllor samt kyl- och frysdiskar i butik, säkerställa distribution i linje med företagets målsättningar och vara behjälplig till kollegor på regionen vid större händelser.

Vi söker dig som

  • Lever och brinner för försäljning, dagligen
  • Har ett stort intresse för mat och dryck
  • Är engagerad, lyhörd, ödmjuk och har rätt inställning
  • Är målmedveten och resultatinriktad
  • Har god förmåga att kommunicera och skapa långsiktiga affärsrelationer
  • Är strukturerad och har god planeringsförmåga
  • Är initiativrik, drivande, inspirerande och självgående
  • Har god ekonomisk och analytisk förmåga
  • Har bra samarbetsförmåga och kan arbeta i team

Har du god erfarenhet av försäljning och kunskap från dagligvaruhandeln är det starkt meriterande. Lämplig bostadsort är Stockholm.


Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Robin Ring, 036-3363461, och Victor Gustafsson, 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Orkla Foods Sverige

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Vi är en lokal samhällsaktör som med våra 1500 medarbetare gör skillnad och bidrar till en mer hållbar och hälsosam vardag. Mer än 90 procent av det vi säljer i Sverige tillverkar vi lokalt på någon av våra 9 anläggningar. Vi går i täten för hållbar produktutveckling och innovation genom våra välkända varumärken Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns.

Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Orkla Foods AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Säljpoolen i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons