Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare Dagligvaruhandeln Bröd & Bakverk - Region Mitt

Säljare Dagligvaruhandeln Bröd & Bakverk - Region Mitt

Gunnar Dafgård AB · Jönköping · Ansök senast 12 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dafgårds bageri är inne i en tillväxtfas och det görs investeringar för att vi ska kunna fortsätta växa i framtiden. Vi står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare. Vi söker nu en Säljare till välskötta Region Mitt inom affärsområdet Dagligvaruhandel Bröd & Bakverk. Som Säljare kommer du att arbeta med ett starkt och välkänt varumärke i Familjen Dafgård på den svenska dagligvarumarknaden. Med roliga och glada arbetskamrater, i ett gott arbetsklimat med mycket sammanhållning och lagkänsla, kommer du att sälja attraktiva produkter inom dagligvaruhandeln.

Du rapporterar till Säljchef Bröd och tjänsten utgår från bostaden. Lämplig bostadsort för rollen är i Jönköping med omnejd.


Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i högt tempo, med gott affärsmannaskap och bygga långsiktiga relationer i ett entreprenörsdrivet familjeföretag?

Din uppgift är att ansvara för försäljningsutvecklingen i ditt distrikt via kedjeförsäljning och direktförsäljning inom segmentet bröd & bakverk. En kategori som är väldigt uppskattad i butik och utvecklande att jobba med. Du ansvarar för försäljning och utveckling av vårt sortiment inom ditt distrikt och hjälper butikerna med att skapa en attraktiv och lönsam bageriavdelning.

I rollen som Säljare kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ses som en rådgivare som leder befintliga och nya kunder till rätt lösningar i brödkategorin.


Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande tjänst i ett växande företag som verkar på en utmanande och föränderlig marknad. Vi ger dig en gedigen utbildning och personlig utveckling, både inom försäljning och inom dagligvaruhandeln i stort. Vi erbjuder ett roligt, utmanade och utvecklande arbete inom en mycket intressant bransch. Tjänstebil ingår. Du kommer att ingå i vårt brödteam som är en positiv och tävlingsinriktad grupp som har väldigt kul tillsammans. Du har också ett bra stöd från hela teamet på Bageriet i Källby som hjälper dig att nå framgång i butik. Vi har konferens fyra gånger per år där vi förenar nytta med nöje.


Kvalifikationer & Egenskaper

Vi söker dig som drivs av sälj- och kundservice där du kommer tillhöra ett företag med en stark säljkår och en attraktiv produktportfölj. Du är en positiv och lösningsorienterad person med en ansvarskänsla och ett stort eget driv som gör att du har god förmåga att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i en presterande arbetsmiljö.

Du får gärna ha några års erfarenhet av dagligvaruhandeln och gärna med ansvar för inköp eller kategori. Har du erfarenhet som fältsäljare är det meriterade men inget krav.

Övriga kvalifikationer vi eftersöker för tjänsten som Säljare:

  • B-Körkort
  • Erfarenhet att arbeta i Microsoft Office
  • God förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift

Om ovan beskrivning stämmer in på dig ser vi gärna att du söker det spännande jobbet som Säljare hos oss.


Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Ansök här" i denna annons. Ansökningar som kommer in via brev eller e-mail tas tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor sänd gärna ett e-mail till Anders Jansson, Säljchef Bröd & Bakverk, på email: anders.jansson@dafgard.se.

Sista ansökningsdag: 12 maj

Om Köket i Källby

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med ca 1400 anställda och en omsättning på drygt 4 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gunnar Dafgård AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Gunnar Dafgård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons