Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare Citroën, Opel & Mitsubishi

Säljare Citroën, Opel & Mitsubishi

Bilomatic Bil AB · Uppsala · Ansök senast 12 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Bilomatic är ett familjeföretag och det märks på det goda arbetsklimatet. Våra medarbetare stannar länge. Nu utökar vi med ytterligare en säljare till teamet!

Arbetsuppgifter

Som säljare är du ansiktet utåt mot både våra privat- och företagskunder, du ger service i världsklass och hjälper kunden hela vägen fram till bilköpet. Du är kundens rådgivare i allt från frågor om bilarna till finansieringslösningar.

Du kommer att arbeta mot både privat- och företagskunder med hela personbils- och transportbilssortimentet.

Din profil

Du som söker har tidigare erfarenhet av bilförsäljning. Eftersom du sköter kommunikationen med kunderna är god svenska i tal och skrift ett krav.

Körkort är också ett krav för tjänsten.

Som person drivs du både av service och försäljningsresultat. För att trivas hos oss är du en öppen och positiv person med stort engagemang för ditt arbete. I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad får du hos oss?

Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som har roligt på jobbet! Din chef är tillgänglig och här har vi inga långa beslutsvägar. Du kommer också få en helhetssyn på vår verksamhet som kan vara svår att få på det riktigt stora företaget. Vi har friskvårdsbidrag.

Självklart har vi också ett bra provisionssystem.

Annat viktigt att veta:

  • Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning, garantilön under provanställning.
  • Arbetstid måndag-fredag och varannan lördag.
  • Din ansökan vill vi ha senast den 12 maj, men rekryteringen sker löpande så observera att tjänsten kan tillsättas redan innan sista ansökningsdag!
  • Ev frågor skickas till mats@bilomatic.com men du skickar in din ansökan via "Sök detta jobb"-knappen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

  • Erfarenhet av bilförsäljning
  • Körkort för personbil
  • God svenska i både tal och skrift


Om arbetsgivaren - Bilomatic Bil AB

Bilomatic Bil AB grundades 1958 i Uppsala. Vi är ett personligt företag som ger personlig service - hela vägen från bilköp till eftermarknad. Vi har valt att fokusera på tre starka varumärken; Opel, Mitsubishi och Citroën, för att kunna erbjuda våra kunder ett brett spektra för olika behov och önskemål. I vårt program finns både personbilar och lätta lastbilar samt 4WD plus begagnade person- och lätta lastbilar. På företaget arbetar 17 personer inom bilförsäljning, serviceverkstad och reservdelar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilomatic Bil AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons