Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare - blivande projektledare

SVEMA SVENSKA MARKNADSUNDERSÖKNINGAR AB · Härryda · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Säljare/projektledare i din ansökan


Säljare - blivande projektledare


Vem är du?

Du är en nyckelperson hos oss på SveMa och du har ansvar för att skapa förtroende för företaget och våra tjänster. Vi ser att du är en passionerad, strukturerad och resultatdriven person som brinner för försäljning och till viss del även projektledning. Du drivs av uppsatta mål och att göra affärer samt bygga långsiktiga kundrelationer genom ditt engagemang, kreativitet och framåtanda. Du bör ha koll på affärsprocesser, ha förståelse för undersökningar och är inte rädd för utmaningar. Du behöver kunna svenska i tal och skrift och har du tidigare säljerfarenhet samt goda kunskaper inom SuperOffice och Microsoft 365 är det meriterande.

Om rollen

Som vår nya säljare kommer ditt fokus ligga på att optimera och utveckla befintliga kundrelationer samt att identifiera och bearbeta nya potentiella kunder. Du kommer att vara ansvarig för planering och genomförande av projekt, där du även har det ekonomiska ansvaret. Du ingår i en engagerad och kunnig projektledargrupp som samarbetar nära med produktion och marknad. Våra säljare/projektledare är ansiktet utåt för SveMa och därmed önskar vi att du tycker det är givande och roligt att nätverka i forum som sociala medier, främst LinkedIn.

Om SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB

Vi är ett dotterbolag till SMRI (Strategic Market Research Institute). SMRI är moderbolag för en mindre privatägd koncern med dotterföretag inom Sverige. SveMa grundades 1984, vi är ett relativt ungt företag i en traditionell bransch. Vårt huvudkontor ligger just nu i Mölnlycke, men kommer i december 2024 flytta till Mölndals innerstad.

Att arbeta hos oss på SveMa

Vi erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling är en viktig del i vår totala utveckling som bolag. Vi ser till att ha roligt tillsammans och skapar gemenskap genom företagsaktiviteter, konferenser och friskvårdssatsningar. Vi erbjuder goda villkor i form av friskvård och hälsoundersökningar, konkurrenskraftig ersättning, goda pensions- och försäkringslösningar.

Det finns förutsättning att skapa balans mellan jobb och fritid med dels viss flexibilitet i arbetstider, dels som digital arbetsplats vid behov.

Tjänsten är på Heltid, på plats. Fast lön + provision.

Vi vill att våra anställda ska känna sig:

  • Betrodda
  • Utmanade
  • Välavlönade
  • Involverade
  • Uppskattade
  • Aktiva
  • Coachande
  • Styrkta

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via mejl, CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. Notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Läs gärna mer på www.svema.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SVEMA SVENSKA MARKNADSUNDERSÖKNINGAR AB

Placering

Härryda

Kontaktperson

Svema Svenska Marknadsundersökningar AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Säljare/projektledare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons