Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare / Account Manager

Canon Business Center Örebro · Örebro · Ansök senast 1 juni (33 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Account Manager / Säljare till Örebro

Tycker du om att träffa kunder? Har du erfarenhet från försäljning? Just nu söker vi en Account Manager / säljare som vill vara med på vår resa, och du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager / säljare arbetar du med att sälja Canons lösningar som består av produkt, mjukvara och tjänst. Du bokar dina besök själv och skapar nya sant utvecklar befintliga, kundrelationer. Dina kunder befinner sig i Örebro med omnejd.

Din profil

Till rollen som Account Manager / säljare letar vi efter dig som tycker om att ha en hög aktivitetsnivå. Som trivs i en miljö där du själv styr din vardag och din egen framgång. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser en fördel i att du har erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen. Du är orädd och vågar ta dig an nya utmaningar.

Vi ser även att du:

  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Är en god lyssnare och strävar efter att utveckla dina kunders verksamhet
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Trivs med många kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med
  • Har B-körkort


Såhär säger Magnus, Försäljningschef, om tjänsten och företaget

"Canon Business Center är en digitaliseringspartner, vi hjälper verksamheter att nå sina visioner och mål genom att vara expert/guide/rådgivare inom arbetsprocesser kopplade till digitalisering och dokumenthantering.

För att lyckas i rollen som Account Manager / säljare behöver du ha en hög aktivitetsnivå och disciplinen att genomföra nödvändiga aktiviteter för att nå målen. Du behöver även vara en god lyssnare vara bra på att bygga relationer och skapa förtroende hos andra personer. Du är bekväm i att regelbundet kontakta nya företag och är genuint intresserad av våra kunders verksamheter."

Vi erbjuder

Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare / affärskvinnor / affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Persson,Försäljningschef på 0704732012

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Canon Business Center Örebro

Placering

Örebro

Kontaktperson

Säljpoolen i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons