Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljande Kundansvarig till Carotte Group - Göteborg

Säljande Kundansvarig till Carotte Group - Göteborg

Carotte Staff · Göteborg · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om CarotteCarotte-koncernen har växt och utvecklats sedan grundandet 1982. Vår mångsidighet representeras genom tre framstående bolag inom koncernen: Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans utgör de en helhetslösning för allt som rör mat, möten och service för våra kunder. Vår resa har präglats av långsiktiga perspektiv och stark tillväxt, stöttad av investerare som inte bara delar vår vision utan också har erfarenhet från olika roller inom koncernen. År 2019 inleddes en ny fas för Carotte, och sedan dess har vi inte bara tagit marknadsandelar utan också tredubblat vår omsättning från 2021 till 2022. Denna framgång har varit drivkraften bakom våra högt uppsatta tillväxt- och utvecklingsmål som också syns på 2023 års siffror.Vårt fokus inom Soft Facility Management har gjort oss till en nyckelspelare på marknaden. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och service inom Food & Event, Staff och Housekeeping har vi framgångsrikt hjälpt våra kunder att lyfta sina kontorsmiljöer till nästa nivå, och detta är bara början.Carotte strävar alltid efter att vara en föregångare inom branschen. Under 2023 tog vi ett stort steg in i live- och upplevelseindustrin genom att arrangera flera evenemang öppna för allmänheten. Detta har inte bara breddat vår verksamhet utan även stärkt vår position som en innovativ aktör.Vi ser nu fram emot 2024 med en positiv och stark tillväxt. Vår ambition är tydlig – att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och fortsätta att etablera våra tjänster i både befintliga och nya regioner.

Om tjänstenI rollen som säljande kundansvarig på Carotte spelar du en central roll i företagets övergripande strategi för att öka försäljningen och utveckla starka affärsrelationer. Du hanterar både befintliga kunder och tar dig an utmaningen att bearbeta nya potentiella kunder för att expandera kundbasen. Genom att vara en del av ett dedikerat säljteam får du möjligheten att påverka och forma företagets framgång.

Din huvudsakliga uppgift är att skapa och utveckla långsiktiga relationer med kunder, samtidigt som du aktivt driver försäljningsprocessen för Carottes komplexa tjänster. Du kommer att vara involverad i hela säljcykeln, från prospektering och initial kontakt med potentiella kunder till att hantera möten, utforma och presentera offerter samt följa upp för att säkerställa kundnöjdhet och långvariga affärsrelationer.

Du får en gedigen introduktion kring rollen, Carottes utbud och kunder. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Carottes fortsatta utveckling framåt.Arbetsuppgifter- Nykundsprospektering- Boka och utföra möten- Bearbeta och bibehålla kunder - Mer- och korsförsäljning för nya samt befintliga kunder-Offerhantering och Prisförhandling

        Vi söker dig som-Har arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning -Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska- Harbranscherfarenhet (starkt meriterande)- Har avslutad eftergymnasial utbildning inom försäljning/ekonomi (meriterande)- Inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar och lätt för att lära dig nya saker- Har vana av att lyfta telefonen och genomföra uppsökningsarbete För att lyckas i rollen tror vi att du är en målinriktad person som motiveras av att verka i en föränderlig och snabbväxande miljö. Din vilja att uppnå goda resultat och växa i din roll märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter. För att nå framgång i rollen ser vi även att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.ÖvrigtAnställningsform: Tillsvidare med en provanställning på sex månaderStart: Enligt överenskommelseLön: Fast lön + provisionVälkommen med din ansökan!Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.Vibehandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan såsnart som möjligt med CV och personligt brev.

          Om arbetsgivaren

          Arbetsgivare

          Carotte Staff

          Placering

          Göteborg

          Kontaktperson

          Carotte Staff AB

          Dela jobbannonsen

          Anmäl annons