Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sälj- och Marknadsansvarig till Vitec Capitex

Sälj- och Marknadsansvarig till Vitec Capitex

Vitec in Sweden · Stockholm · Ansök senast 12 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara en del av ett framgångsrikt programvaruföretag och leda vårt sälj- och marknadsarbete framåt? Vi söker en passionerad och resultatorienterad Sälj- och Marknadsansvarig som kan ta vår verksamhet till nästa nivå.

Vi erbjuder dig

Det här är en ny roll hos oss och du kommer att ha stora möjligheter att påverka utvecklingen av rollen. Vitec Capitex är ett litet men växande bolag med väldigt stabil ekonomi där du får hantera allt högt som lågt. Du kommer att jobba med alla tre produktområden men med en tyngdpunkt på företagsdelen. Att få våra produkter att växa ytterligare och ut i Europa blir några av dina fokusområden.

Som Sälj- och Marknadsansvarig kommer du att vara en nyckelperson i företagets tillväxt och framgång. Några av dina ansvarsområden kommer att inkludera:

· Utveckla och genomföra strategier för försäljning och marknadsföring för att öka intäkterna och marknadsandelarna.

· Skapa och underhålla starka relationer för att identifiera marknaden, identifiera befintliga och potentiella kunders behov för att ge inspel till förbättring av våra produkter och tjänster.

· Samarbeta med produktutvecklingsteamet för att säkerställa att våra produkter möter marknadens krav och förväntningar.

· Planera och genomföra marknadsföringskampanjer och evenemang för att öka varumärkesmedvetenheten och locka nya kunder.

Du blir en del av ett produktbolag som bygger långsiktiga lösningar mot bank och finans, något vi gjort i över fyrtio år i nära samarbete med finansbolagen. Hos oss får du fördelarna med att jobba på ett litet bolag, där alla känner alla, samtidigt som vi kan dra nytta av det som är bra med en stor koncern.

Som sälj- och marknadsansvarig är du med i Vitec Capitex Finanssystems ledningsgrupp och är delaktig i flera företagsstrategiska initiativ. Du rapporterar till VD.

Vem är du?

Din kompetens utgår från en akademisk examen med erfarenhet från bank och finans. Ett stort plus är en god förståelse för låne/finansieringsprocessen och bankens kreditbeslut kombinerat med kreativiteten och drivet att utveckla säljaffären.

För att bli lyckosam i rollen har du ett stort intresse och driv att bygga upp relationer och kundkontakter inom banksektorn. Du har god insikt i bankernas organisation och beslutsprocess. Ett redan etablerat kontaktnät inom branschen är ett stort plus.

Du är en person med mycket stort eget driv som motiveras av att arbeta målfokuserat. Du är affärsinriktad och har förmåga att identifiera och agera på kundens behov med ett strategiskt tänk genom hela säljprocessen. Du ser nya möjligheter i hur produkter och affärer kan fortsätta utvecklas och har ett helhetsperspektiv där du kan arbeta både operativt och strategiskt. Du arbetar relationsskapande och skapar förtroende för att vidareutveckla långsiktiga affärsrelationer och samarbeten.

Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Låter det intressant?

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Fredrik Glifberg på fredrik.glifberg@vitecsoftware.com

Ansök senast 2024-05-12.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Anställningsplats: Kontor på Kungsholmen, Stockholm. Delvis på distans om man vill det.

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Om Capitex Finanssystem

Vitec Capitex Finanssystem är en del av Vitec Software Group och erbjuder programvara inom tre produktsegment; Privat, Pension och Företag. Inom Privatsegmentet erbjuder vi främst produkter till bankernas bolåneprocess. Inom Företagssegmentet erbjuder vi verktyg för att analysera Företagskunders kreditförmåga. Inom Pensionssegmentet analyseras privatpersoners pensionsprognoser och sparbehov. Våra kunder är banker och försäkringsbolag. Produkterna går under varumärket Capitex som har ett mycket högt anseende inom branschen. Vi är ett stabilt företag med bra lönsamhet och har funnits i över 40 år. Läs mer om våra produkter på vitec-capitex.com/produkter/.

Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på – idag och imorgon. Vitec har 1 470 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2023 en nettoomsättning på 2778 miljoner kronor. Läs mer på vitecsoftware.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vitec in Sweden

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vitec Software Group AB (Publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons