Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sales Manager

Talent & Partner AB · Stockholm · Ansök senast 3 maj (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ta ledningen som vår nästa Sales Manager hos Nordiske Medier!

Vill du vara den som styr ett dynamiskt och högpresterande säljteam? Nu har du chansen att göra det och att spela en avgörande roll i vår framgångsresa!

Vem är du? Vi letar efter dig – en driven och inspirerande ledare med en tydlig vision och strukturerat arbetssätt. Din erfarenhet av att leda och coacha säljteam till framgång är ovärderlig. Vi söker någon som inte bara följer trender, utan som skapar dem genom att kombinera traditionella säljmetoder med moderna verktyg och tekniker. Din innovativa ådra och din passion för att vara i framkant är vad vi behöver för att fortsätta växa.

Dina ansvarsområden: -Ledarskap och teamutveckling: Du kommer att ha ansvaret för att leda och utveckla vårt team av 9 säljare. Genom att ge riktning, motivation och individuell coachning kommer du att maximera deras potential och framgång.

-Affärsutveckling: Som ansvarig för försäljningen av våra produkter kommer du att vara i spetsen för att identifiera och utnyttja affärsmöjligheter. Du kommer att bygga starka kundrelationer och driva tillväxt.

-Implementering av strategier: Du kommer att spela en central roll i att genomföra och säkerställa effektiv implementering av företagets strategier inom säljteamet.

-Uppföljning och analys: Genom att övervaka och analysera teamets prestationer med relevanta KPI:er kommer du att kunna identifiera framgångsfaktorer och områden för förbättring.

-Försäljningsfokus och resultat: Med din passion för försäljning och tydliga mål kommer du att leda ditt team mot framgång och säkerställa att resultat uppnås.

Om Nordiske Medier Nordiske Medier är Nordens ledande specialmediaföretag med ett starkt fokus på att leverera konstruktiva, trovärdiga och oberoende nyheter inom näringslivet. Hos oss får du inte bara möjligheten att växa professionellt, utan också en inspirerande arbetsmiljö med hälsa och välmående i fokus – inklusive tillgång till gym och regelbundna gruppträningsaktiviteter.

Sök nu och bli en nyckelspelare i vår framgångsresa!

Vi ser fram emot att välkomna dig till Nordiske Medier!

Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Talent & Partner AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Talent & Partner AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons