Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sales Executive Norra Sverige - C Land Logistics

Sales Executive Norra Sverige - C Land Logistics

Vi Rekryterar.nu · · Ansök senast 2 okt. (156 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om C Land Logistics AB

Som neutral och oberoende speditör skapar vi effektiva logistik- och informationsflöden för företag och organisationer. Vi är sedan en tid tillbaka en del av FMS Group.Vi samarbetar med världens främsta flygbolag och rederier för transporter till och från världens alla kontinenter.

Vi strävar efter att skapa logistikflöden som ger våra kunder förutsättningar för tillväxt och ökad konkurrenskraft. Det lyckas vi med genom att förena ett personligt engagemang med tekniska lösningar i absolut framkant och genom att tillgängliggöra informationen för kunderna.

Vi söker nu efter vår nästa stjärna till vårt säljteam i Sverige!

I denna rekrytering samarbetar vi med Vi Rekryterar.nu, alla frågor kring rollenoch ansökningar hanterasvia dem.

Om rollen som säljare hos oss på C Land

Då vårt personliga engagemang är en stor del av vårt erbjudande så är det extra viktigt för oss att du som säljare hos oss brinner för det personliga mötet. Vi ser att du är en person som sätter kunden i fokus och har förmågan attskapa och förståeffektiva logistikflöden. Vi vill att våra säljare skapar entrygghet hos våra kunder för att på så sättge dem rättförutsättningar för tillväxt, ökad konkurrenskraft och lönsamhet.

Förutsättningar till framgångsrik logistik ligger i god kommunikation och information därför ser vi att dusom som säljare hos oss på C Land skall vara kommunikativ och lyhörd för våra kunders behov. Vi ser också att du har flera års erfarenhet ifrån logistikbranschen och gärna med kunskaper inom flyg och sjö. Att du brinner för att göra affärer och skapa långsiktiga samarbeten är för oss en självklarhet.

I rollen som säljare hos oss ansvarar du för hela försäljningsprocessen, från prospektering till implementering och uppföljning av affären.

Vilken ort du utgår ifrån är för oss inte lika viktigt bara du är rätt person och att duadderar värde till vårt vinnande team, vi ser att du bor någonstans i området Stockholm - Mälardalen och norrut.

Om Vi Rekryterar.nu

Vi Rekryterar.nu är ett rekryteringsföretag med medarbetare som har lång erfarenhet ifrån logistikbranschen. Vi tror på hållbara rekryteringar där kandidater och rekryterande företag är lika viktiga.

Ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill få mer information om rollen och om C Land Logistics så är du varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer och urval sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 30:e maj.

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Mona Wågberg på 073 9500 773 eller via mail mona@virekryterar.nu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vi Rekryterar.nu

Kontaktperson

Arlanda Invest Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons