Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sales Assistant Customer Service

Isaberg Rapid AB · Borås · Ansök senast 29 aug. (102 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Är du en lösningsorienterad, nyfiken och kommunikativ person som tycker om att vara en del av hela leveranskedjan? Då kan du vara den vi söker till rollen som sales assistant inom Customer Service hos Isaberg Rapid!

Isaberg Rapid är en av de ledande tillverkarna av kontors- och industriella förbrukningsvaror med en imponerande historia som sträcker sig över åttio år. Vår passion för innovation och högkvalitativa produkter har gjort oss till ett företag som står för pålitlighet och effektivitet.

I rollen som sales assistant är dina huvuduppgifter att professionellt och effektivt hantera förfrågningar både från intern säljorganisation som externa kunder. Detta inkluderar support för orderhantering, bevakning av produkttillgång och leveranstider samt att säkerställa relevant kundinformation i SAP. Dagligt arbete innefattar koordinering av leveranskedjan mellan sälj och kund, produktion, demand planning och logistik. I den här rollen arbetar du specifikt mot den internationella marknaden som ställer krav på att kunna hantera dokumentation för export samt transportbokningar. Du kommer även analysera och sammanställa månadsrapportering med hjälp av försäljningsdata som levereras till försäljningschef.

Som person söker vi dig som är ansvarstagande, har ett öga för detaljer och är noggrann i ditt arbete. Med fördel trivs du att växla mellan olika ärenden med bibehållen detaljfokus såväl som att fortsatt möta kunder på bästa sätt. Stundtals kan tempot vara lite högre och därför underlättar det om du är kommunikativ, både internt och externt, och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är bekväm med att arbeta i affärssystem och att kunna bidra till kontinuerliga förbättringar inom ditt arbetsområde.

Isaberg Rapid erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utvecklas i din karriär. Rollen rapporterar till Customer Service Manager och du utgår ifrån vårt huvudkontor i Hestra med möjlighet till distansarbete. Vi kommer att publicera annonsen i flera orter: Hestra, Jönköping, Borås och Värnamo.

Om du är redo att ta dig an en spännande utmaning och bidra till Isaberg Rapids framgång, skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag: 2024-05-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt!

För information: Rekryteringen sker i samband med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simona Möller via e-post: simona.moller@randstad.se

Ansvarsområden

  • Orderhantering med bevakning av produkttillgång och leveranstider inom ditt regionala ansvarsområde
  • Reklamationshantering
  • Rapportsammanställning försäljning inom ditt regionala fokusområde
  •  Nära samarbete och relationer med ditt team samt interna och externa kontaktytor
  •  Fakturering, kreditering och debitering samt leverantörsfakturor
  • Transportbokningar samt hantering av exportdokumentation

Kvalifikationer

  • Har en relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig
  • Erfarenhet av kundservice och/eller innesälj
  • Vana av affärssystem, med fördel SAP
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift 

Om företaget

Isaberg Rapid AB

ISABERG RAPID AB är en världsledande fästspecialist med ett av marknadens starkaste erbjudande inom häftning, smältlim, blindnitning och varmluft. Med egen utveckling, tillverkning, distribution och marknadsföring skapar vi starka band hela vägen från idé till att produkten landar hos användaren. Genom återförsäljarnät över hela världen och egna säljkontor i Europa används våra produkter av hemmafixare och proffs världen över. Vårt huvudkontor är i Hestra sedan företaget grundades 1936. Vi tillhör ACCO Brands Corporation, ett börsnoterat amerikanskt företag med världsledande varumärken inom ett brett utbud av kategorier. Vi marknadsför och utvecklar innovativa lösningar för att bättre organisera och förenkla modernt arbete. I portföljen ingår över 40 varumärken såsom Leitz®, Rexel®, Esselte®, Rapid®, Nobo®, GBC®, Derwent® och Kensington®. Det är viktigt för oss att du trivs oavsett om du sitter på vårt huvudkontor eller om du arbetar hemifrån. Vår organisationskultur stavas gemenskap, delaktighet och glädje. Därför vill vi erbjuda dig en stimulerande roll där du har möjlighet att utvecklas - tillsammans med oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Isaberg Rapid AB

Placering

Borås

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons