Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sales and Service Staff på deltid till Actic Vendelsö

Sales and Service Staff på deltid till Actic Vendelsö

Actic Sverige · Haninge · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Sales and Service Staff på deltid till Actic VendelsöVi söker nu fler medarbetare till vår anläggning Actic Vendelsö. Tjänsten är på deltid, ca 6h/veckan ochpassar dig somvill arbeta varierande arbetstider så som dag, kväll och helg.

Sales and Service StaffEtt av Actics fokusområden är att stärka upp vårt kunderbjudande och nyckeln till det är våra medarbetare. Som Sales and Service Staff är du en inspirationskälla för våra medlemmar, du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse genom att vara närvarande och behjälplig. För att trivas i rollen gillar du varierade arbetsuppgifter.

Du kommer att:

  • Stå i reception och hjälpa våra medlemmar med bland annat tränings- och medlemskapsfrågor
  • Ansvara för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht genom att bland annat plocka vikter och städa
  • Arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning samt få våra medlemmar att nyttja hela vårt träningserbjudande
  • Hjälpa nya medlemmar att få en bra träningsstart hos oss genom att vägleda de i gymmet och i vår digitala plattform och app "Actic" - baserat på deras nuläge, mål och förutsättningar

För att lyckas i rollen har du

  • Fyllt 18 år och kan arbetadagtid, kvällar och helger
  • Ett stort intresse för människor och service
  • Erfarenhet av försäljning och/eller kundservice
  • Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet eller intresse för gruppträning

Våra Värderingar:

På Actic tror vi på en företagskultur som är rolig, energisk och bygger på ömsesidig respekt. Vi arbetar efter tydliga värderingar: Passion, Customer Focus, Performance och Teamwork. Som medlem av vårt team bidrar du till en arbetsplats vi alla kan vara stolta över.

Missa inte möjligheten att bli en del av Actics fortsatta framgångsresa. Skicka in din ansökan idag och ta steget mot en spännande framtid hos oss på Actic!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Actic Sverige

Placering

Haninge

Kontaktperson

Actic Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons