Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sales Agent till Svema Bil

Svema Bil AB · Karlstad · Ansök senast 27 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

SALES AGENT TILL SVEMA BIL

ARBETSUPPGIFTER
Är du redo att ta steget in i bilbranschens spännande värld? Som säljare hos Svema Bil tar du ansvar och driver hela processen från bearbetning, offert, sälj, leverans och uppföljning för att skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter dig som brinner för att leverera enastående kundupplevelser och som har ögonen på att bli vår nästa ”product genius”. Ditt fokus är nybilsförsäljning av attraktiva bilmodeller till privatkunder, både genom digitala och fysiska kanaler som t.ex. i bilhallen. Din uppgift blir att ta hand om kunden från första kontakt till leverans, och genom ditt engagemang och din vilja att göra det lilla extra kommer du överträffa kundens förväntningar. Vi ger dig det bästa mentorskapet och en genuin utbildning för att du ska nå framgång hos oss.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av sälj i någon form och gillar att jobba mot uppsatta mål. Du får inte vara rädd att kavla upp ärmarna och ta ansvar för din försäljning och trivs i en prestationsorienterad miljö. Du gillar försäljning på riktigt och drivs av nöjda kunder och tar tillvara alla tillfällen att göra affärer. Vidare tror vi att du är bekväm med att växla mellan det digitala och det fysiska mötet och tycker att sociala medier är ett viktigt verktyg till försäljningen. Även om du är tävlingsinriktad är det viktigt att vara lyhörd för att kunna möta kundens behov då kundhantering är ett område vi ser som extra viktigt.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Sales Agent är en direktrekrytering där du blir anställd av Svema Bil. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svema Bil AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Eterni Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons