Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säkerhetstekniker

Great Security · Stockholm · Ansök senast 22 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Verksamheten bedrivs över hela landet både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi är 450 medarbetare och finns etablerade med 36 kontor varav 30 har tillhörande butiker. Great Security är en del av Garda Sikring group med 1200 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt omsättning på 3,5 miljarder. Affärsområdet Nordic Solution är specialiserat inom stora projekt mot rikstäckande kunder i flera branscher. Vi är inne i en mycket expansiv fas med många projekt i Sverige och behöver stärka upp vårt rikstäckande team med ytterligare en kompetent medarbetare till vårt kontor i Skarpnäck.

Vill du jobba med både installationer, driftsättning och service?

Arbetsuppgifter: Det kan handla om mindre installationer, driftsättning och service av olika säkerhetssystem, så som inbrottslarm, passersystem och CCTV hos våra kunder i Stockholmsområdet. Det innebär alltså ganska varierande uppgifter och att du ständigt kommer att ställas inför nya tekniska utmaningar vilket vi tror att du finner både stimulerande och utvecklande.

Din bakgrund/Kvalifikationer: Vi kommer att sätta stort värde på dina personliga förmågor så som ditt praktiska sinnelag, tekniska intresse samt driv och engagemang. Du behöver inte vara en fullfjädrad säkerhetstekniker idag, men du har troligtvis flera års erfarenhet och framför allt en hög arbetsmoral samt en stark vilja att lära dig det du inte kan idag. Social kompetens och flexibilitet är också nödvändigt. Självklart är du en produktiv och resultatinriktad person med hög arbetsmoral och vi utgår ifrån att du är svensk medborgare samt behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Hos Great Security får du den perfekta mixen av en stor koncern i ryggen kombinerat med det mindre företagets starka sammanhållning och korta beslutsvägar. Gör du bra ifrån dig finns goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Kontaktperson hos Exelect är Anders Hanberg, 070-413 99 03.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Great Security

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Exelect AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons