Jobbsafari är en del avschibsted logo

RYOBI Sverige söker Slutkundssäljare för Trädgårdsprodukter – B2B i Mell...

RYOBI Sverige söker Slutkundssäljare för Trädgårdsprodukter – B2B i Mell...

All About People · Stockholm · Ansök senast 6 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill Du bli en del av ett team och vara med på en tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer? Då kan det här vara jobbet för dig!

I rollen som Slutkundssäljare hos Techtronic Industries Nordic bearbetar du både nya och befintliga kunder. En stor del av din tid kommer du att lägga på nya professionella slutanvändare, vilka du bearbetar både självständigt och i samarbete med RYOBI återförsäljare. Arbetet innebär att proaktivt bearbeta och skapa tillväxt på fokuskundgrupperna inom Fastighetsunderhåll och grönyteskötsel. Detta gör du ute på fältet i deras vardagoch kunden finns både inom kommunala och privata verksamheter. Du kommer att använda en demobuss som är fullt utrustad med produkter för att demonstrera hela RYOBI produktutbud med batterimaskiner och med ett extra fokus på kategoriprodukter för skog och trädgård. Du skall tillsammans med kollegorna i Slutkundsteamet driva tillväxt genom slutkundsbesök, men du får också budgetansvar samt ansvar för din distriktsplanering.

Du kommer att ingå i det expanderande svenska RYOBI säljteamet som kommer att bestå av ca 20 personer med varierande roller. Tjänsten utgår från ditt hemmakontor och din tid spenderas mestadels på fältet. Jobbet kräver en del tjänsteresor med övernattning. Din bostadsort är någonstans runt Mälardalen, Stockholmsområdet.

Din profil

• Du har praktisk erfarenhet från branschen samt en dokumenterad förmåga att skapa affärer • Du har goda relationsbyggande egenskaper och är fokuserad på att utveckla starka och långvariga relationer med våra kunder • Du är bra på att planera din vardag och att jobba självständigt,men samtidigt är duen lagspelare • Du brinner och motiveras av att utveckla nya affärer och är nyfiken på lära dig mer • Vi förväntar oss att du har utmärkt kunskap i svenska och en bra kunskap i engelska samt Office-paketet.

Vad kan vi erbjuda? En spännande och utvecklande arbetsplats med ett brett spektrum av människor med olika erfarenheter. Trots olika bakgrund och internationaliteter finns en sak gemensamt, nämligen ambitionen och passionen för att arbeta med kunder och försäljning. Vi förväntar oss inte att du ska vara en expert, men med nyfikenhet och driv kommer man att investera mycket i ditt lärande och utveckling. Hos Techtronic Industries Nordic arbetar du digitaliserat, vilket underlättar det dagliga arbetet och ger dig möjlighet till en effektiv vardag. Det lämnas frihet under ansvar och man litar på dig och eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Techtronic Industries Nordic är en liten jätte inom deras bransch, men deras företagskultur rymmer ett desto större hjärta! Deras förmåner är ett sätt att främja din hälsa samt visar arbetsgivarens uppskattning. Så förutom marknadsmässiga löner erbjuder man därför samtliga anställda: • Sjukvårdsförsäkring • Friskvårdsbidrag • Ålderspension • Familjepension • Omställningsförsäkring • Bonus • Och mycket mer

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med All About People AB. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sofi Bernflo på sofi@allaboutpeople.se och Camilla Benckert på camilla@allaboutpeople.se

Ansök så snart som möjligt, dock senast den 5 maj. Ansökan sker via länken.

Om Techtronic Industries Nordic

TTI är ett av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett över har över 45 000 medarbetare och 2023 var omsättningen drygt 13,7 miljarder USD.

Techtronic Industries Nordic, med drygt 450 anställda och huvudkontor i Köpenhamn säljer främst varumärkena MILWAUKEE, RYOBI och AEG i Norden samt Baltikum.

Om All About People

All About People är det lilla bolaget med det stora hjärtat. Vi är HR-bolaget som stöttar kunden från on till offboarding. Vi är experter på Rekrytering och People Advisory (HR). Vi är kundens förlängda HR avdelning och den trygga affärspartnern. Tillsammans skapar vi framgångsrika, välmående och hållbara organisationer. Mer information om oss hittar du på www.allaboutpeople.se.

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få komma i kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

All About People

Placering

Stockholm

Kontaktperson

All About People AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons