Jobbsafari är en del avschibsted logo

Roslunda vårdcentral söker dig som är medicinsk sekreterare!

Roslunda vårdcentral söker dig som är medicinsk sekreterare!

Achima Care · Ängelholm · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi medicinsk sekreteraretill vår vårdcentral i Ängelholm!

Vi erbjuder dig som är medicinsk sekreterare ett varierande arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar journalskrivning, remisshantering och diagnosregistrering. Du kommer även att arbeta med kassa- och receptionsarbete.För att vara framgångsrik i arbetet behöver du ha god IT-vana i journalsystemet PMO och goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från primärvård.

Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt och i grupp. Du är noggrann, strukturerad och professionell i din yrkesroll samt att du har ett gott bemötande och en hög ansvars- och servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt god samarbetsförmåga och att du är flexibel i din roll.

Anställningsvillkor

  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning
  • Heltidstjänst med arbetstid på vardagar

    Om Achima

    Achima grundades redan år 2004 och har sedan dess varit aktörer inom primärvården.Idag har vi tio vårdcentraler runt om i Sverige och ett huvudkontor som är beläget i vackra Karlskrona.

    Som anställd hos oss kommer du snabbt märka att vi har en stark företagskultur. Företagskulturen kallar viThe Achima Wayoch präglas av en familjär känsla med mycket arbetsglädje och fokus på bemötande. Vill du lära känna oss bättre innan du söker tjänsten? Besök oss gärna på sociala medier:Linkedin,FacebookochInstagram.

    Missa inte heller att läsa om allaförmånerdu får som anställd hos oss!För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef, specialist i allmänmedicin Maja Gustafsson påmaja.gustafsson@achima.sealternativt070-090 96 12.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Achima Care

    Placering

    Ängelholm

    Kontaktperson

    Achima Care AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons