Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rör och anläggningskonstruktör, processindustrin

Rör och anläggningskonstruktör, processindustrin

AFRY AB · Sundsvall · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning

Vi har ett stort behov av fler rör och anläggningskonstruktörer till vår avdelning Plant Design, Process Industries divisionen i Sundsvall och Härnösand.

Som rör- och anläggningskonstruktör hos oss på AFRY får du möjlighet att arbeta med konstruktion av industriella anläggningar och produkter, vilket bland annat innebär arbetsuppgifter som upphandlingar, förfrågningsunderlag för rörinstallationer, processoptimering flödesscheman, utrustningslistor, layouter, isometrier, materialspecifikationer och kalkyler. Alla projektfaser förekommer så som förstudier, förprojekt, genomförande samt montagesamordning och utcheckning.

Vår projektering utförs huvudsakligen med 3D-modellering ihop med laserskanning.

AFRY erbjuder ett stimulerande arbete där du utvecklas och får stöttning i en miljö som kännetecknas av bra teamwork med intressanta och utmanande projekt. En arbetsplats med unik och bred kompetens med en blandning av människor och där ett av våra huvudmål alltid är att vi skall ha roligt på jobbet! Att vara konsult på AFRY innebär möjlighet till utveckling i intressanta projekt eller genom våra interna utbildningar i AFRY Academy. Våra konsulters kompetens är vår framgång! Vi arbetar med både lokala och internationella kunder inom många olika teknikområden.


Kravspecifikation

Vi söker dig med erfarenhet inom rör- och anläggningskonstruktion och som är intresserad av att utvecklas och ser konsultrollen som ett bra sätt att göra det på. För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken och har en vilja och förmåga att snabbt sätta dig in i nya organisationer, arbetssätt och sociala sammanhang. Som person är du strukturerad, noggrann och har hög ansvarskänsla.

Utöver detta önskar vi att du har:

  • Minst 2 års erfarenhet från rör- och anläggningskonstruktion inom processindustrin.
  • Kunskaper i något CAD-verktyg, såsom Plant 3D, Aveva PDMS/E3D, Cadmatic och/eller Autocad 2D.
  • Förmågan att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort.

Det är meriterande om du har en bakgrund av att driva egna uppdrag samt om du har erfarenhet från processindustrin-, kemiindustri- och/eller pappersbruksbranschen.


Ytterligare information

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vi erbjuder dig ett arbete på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

På AFRY har du även möjlighet att skapa ett hållbart byggande och arbeta i en organisation som skapar verklighet av visioner. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter till personlig utveckling.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Sista ansökningsdag är 2024-05-31.

Kontaktinformation vid frågor

Sektionschef

Fredrik De Wahl

fredrik.dewahl@afry.com

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons