Jobbsafari är en del avschibsted logo

Röntgensjuksköterskor till bild och funktionsmedicin Avesta

Röntgensjuksköterskor till bild och funktionsmedicin Avesta

Region Dalarna · Avesta · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:318 i din ansökan

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du kombinera en spännande karriär inom sjukvården med möjligheten att bo i en charmig mindre stad omgiven av fantastisk natur? Då är du precis den vi letar efter!

Avesta som stad har både den mindre ortens fördelar och närhetens möjligheter. Här möts Dalälven, riksvägen och järnvägens stambanor. Halva Sveriges befolkning bor inom en radie på 20 mil.

Bild- och funktionsmedicin i Avesta söker 2 röntgensjuksköterskor.

Bild- och funktionsmedicin i Avesta ingår i en länsklinik med röntgenmottagningar i Ludvika, Falun och Mora samt mammografiverksamhet i Falun, Borlänge och Mora. Hos oss jobbar totalt ca 240 personer från olika yrkeskategorier, och tillsammans utför vi ca 200 000 undersökningar och behandlingar årligen.  

Verksamheten i Avesta har nyligen genomfört en större om och tillbyggnation vilket resulterat i större lokaler, optimerade flöden samt en utbyggd maskinpark med konventionella röntgen, ultraljud, datortomografer och magnetkamera.

Idag arbetar drygt 35 medarbetare inom olika professioner, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare och sekreterare.

Avesta kännetecknas av kompetens, en god servicekänsla och en härlig gemenskap. Hos oss tror vi på att vi når längst om vi arbetar tillsammans, litar på varandra och har fokus på dem vi är till för. Vi är måna om att alla skall känna sin viktiga del i helheten, att alla är med och påverkar samt utvecklas i sitt arbete.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår arbetsmiljö och patientsäkerhet samt vidareutveckla verksamheten. Återkommande utbildningsinsatser i form av internutbildningar, läkarföreläsningar och mentorskap.

Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis, föräldrapenningtillägg, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension, aktivitetsbidrag på 2000 kr för friskvård, simma gratis en gång i veckan vid utvalda simhallar och möjlighet att träna på våra anläggningar runt om i Dalarna. Medflyttarservice i samarbete med Rekryteringslots och Samarkand

Att du mår bra och trivs är viktigt för oss!

Röntgensjuksköterskor till bild och funktionsmedicin Avesta

Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik. Din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa att våra patienter får den bästa möjliga vården och att undersökningarna utförs med högsta kvalitet. Vi arbetar i team som kan se olika ut beroende på vilket labb du är på.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade medarbetare. Här på Röntgen har vi en blandning av både nyare och mer erfarna kollegor som arbetar tillsammans. Varje sektion har sektionsledare och biträdande sektionsledare, deras uppgift är att driva sektionens utvecklingsarbete, i nära samarbete med övriga medarbetare. Att utbyta kunskaper är viktigt för bästa möjliga omhändertagande av våra patienter.

Vi erbjuder en trygg inskolning tillsammans med erfarna kollegor som anpassas utifrån din individuella kompetens och erfarenhet. Vi arbetar i AGFA EI/ Scheduling,

Anställningen innebär heltid och tillsvidareanställning. Du roterar på avdelningens olika sektioner. Arbetstidens förläggande sker i samråd med arbetsgivaren och kan innebära dag, kväll, helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information

Kvalifikationer

Du är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med konventionell röntgen, genomlysning, DT eventuellt MRT. Vi förväntar oss att du är nyfiken, ser möjligheter, har lätt för samarbete och att skapa goda relationer. Du har förmåga att motivera, engagera, lära ut och skapa delaktighet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en positiv inställning, är engagerad, har förmågan att kommunicera, skapa trygghet, förtroende och hitta innovativa lösningar i mötet med patienten.

Vi förväntar oss att du har lätt för att samarbeta med kollegor, då vi arbetar i team och ser flexibiliteten i yrkets arbetsuppgifter och tempo som en naturlig del av vår arbetsdag.

Har du frågor, undrar hur avdelningen ser ut, vill du auskultera eller komma över på en fika? Kontakta oss.

Ansökan

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Fackliga kontaktuppgifter

Fackförbund - Region Dalarna

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Avesta

Kontaktperson

REGION DALARNA

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:318 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons