Jobbsafari är en del avschibsted logo

Roligt jobb i marinbranschen

NFS Marin AB · Nyköping · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Information om ansökan:via e-post

Vi på NFS Marin söker dig som vill bli en del av vårat gäng som gör allt för att underlätta våra kunders båtliv. Vi hjälper våra kunder med att förenkla sina båtliv så mycket som möjligt. Det innebär exempelvis att vi vinterförvarar, hanterar, transporterar, servar, bottenmålar, polerar etc.

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande jobb med stort eget ansvar och möjlighet att påverka arbetet. Rollen kräver att du är självgående, gillar kontakt med kunder och klarar av att driva och avsluta dina uppgifter. Problemlösning i alla dess former är något du är duktig på och tycker är roligt och utmanande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av upptagning/sjösättning av båtar, transport av båtar på bil med båttrailer (BE-körkort) samt förberedelser inför sjösättning och hantering efter upptagning av båtarna

För att trivas och utvecklas i rollen behöver du vara en prestigelös lagspelare som inte tvekar på att hoppa in och hjälpa till där det behövs.

Vi är alla redo att anstränga oss till vårat yttersta för att tillsammans leverera det kunderna beställt och efterfrågat.

Vi ser det som ett stort plus att du har erfarenhet från båtliv och gillar att vara på sjön. Det underlättar något enormt med egen erfarenhet när det kommer till att förstå kundernas önskemål. Transporter av kundbåtar i sjön förekommer.

BE-körkort är ett krav då rollen medför att köra bil och båttrailer.

NFS Marin förvarar drygt 200 båtar såväl inomhus som utomhus. Samtliga båtar som förvaras utomhus krympplastas innan förvaring.

NFS Marin är nu redo att gå in i nästa fas i bolagets utveckling och söker dig som vill vara en del av och bidra till resan. En grundbult i detta steg är byggnationen av en ny och optimerad förvaringsanläggning för båtar som kommer optimera, förenkla och förbättra arbetet.

Ser fram emot din ansökan! Vi hanterar ansökningarna löpande

Tillträde omgående efter överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NFS Marin AB

Placering

Nyköping

Kontaktperson

NFS Marin AB

Ansök via mejl

Information om ansökan:via e-post

Dela jobbannonsen

Anmäl annons