Jobbsafari är en del avschibsted logo

R&D-konsulter robotik

WeSkill AB · Umeå · Ansök senast 26 okt. (159 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

WeSkill är ett konsultföretag som erbjuder specialistkompetens för IT/tech-uppdrag inom både mjukvara- och hårdvara. Nu söker vi ett parkonsulter till ett långsiktigt kunduppdrag inom robotik.

Vad vi erbjuder
  • En tillsvidareanställning med början i ett långsiktigt projekt hos kund.
  • En skräddarsydd löne- och förmånsmodell där du har möjlighet att välja mellan olika upplägg beroende på var i livet du befinner dig. Oavsett val är du med och sätter din löne- och förmånspaketering utifrån dina önskemål.
  • Fri personlig pensionsrådgivning samt övrig finansiell rådgivning förutom andra förmåner du själv har möjlighet att välja.
  • Ett utvecklande uppdrag med kompetenta, drivna och schyssta kollegor!
  • Arbete inom ett konsultbolag med modern prägel där hållbarhet, flexibilitet och inkludering utgör en stor del av kulturen.

Om uppdraget

Weskill AB söker nu en kvalificerade ingenjörer, R&D-konsultermed specialisering inom robotik. Om du är en driven och innovativ person med erfarenhet av att arbeta med avancerade teknologier och applikationer inom industrin eller i något liknande sammanhangkan detta vara rätt möjlighet för dig.

Arbetsuppgifter
    • Utveckla och testa prototyper av robotiska system i utmanande miljöer.
    • Bidra till att förbättra kundens centrala programvarustack genom högkvalitativa implementeringar.
    • Samarbete med teammedlemmar för att främja kunskapsdelning och stärka den kollektiva kompetensen.
    • Arbeta med innovativa lösningar och idéer för att förbättra konkurrensfördelen
    • Teknikdemonstrationer
    • Praktiskt arbete med både hårdvara och mjukvara är en del av dina arbetsuppgifter.

KvalifikationerErfarenheter

Vi söker personer som har tidigare praktisk arbetslivserfarenhet inom robotik, mekatronik eller annat närliggande område.Du har erfarenhet avprogrammering/mjukvaruutveckling med så mycket som möjligt avföljande tekniker:C++, Python, Linux,ROS.

Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning inom robotik, mekatronik, datavetenskap eller liknande.

Kunskaper
  • Minst 2 års praktisk arbetslivserfarenhet av att designa och utveckla robotiska system, särskilt inom perception eller kontroll av industrirobotar.
  • Språk: Flytande i engelska och är du även flytande isvenska är det meriterande
Kompetenser

För att lyckas i rollen tror vi att du som person har en känsla för kvalitet och förstår vikten av att vara kvalitetsmedveten. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och att du har en god samarbetsförmåga och lojal inställning till teamet och uppdraget och därmedlätt för att samarbeta med andra människor och trivs med att arbeta i team och dela på uppgifter. Vi ser även att du har en förmåga att anpassa dig efter förändringar och kan utan problem ändra synsätt om det skulle behövas. Dessutom är du självgående genom att du tar ansvar och strukturerar uppditt arbete.

Om WeSkill

WeSkill strävar efter att bli drömpartnern för både kund, medarbetare och samarbetspartners. Idag har vi flertalet kunder där vi levererar exempelvis systemutveckling, test- och kvalitetssäkring, IT-säkerhet, infrastruktur och automation m.m. Inom WeSkill arbetar vi främst i regionerna Skellefteå, Luleå, Umeå och Göteborg, men vi har även uppdrag i andra delar av Sverige.

WeSkills grundvärderingar handlar om inkludering, flexibilitet och hållbarhet. Det har alltid varit viktigt för oss att våra anställda känner att de kan vara sig själva och blir inkluderade i företaget och därmed en del av We:et i WeSkill. Genom att prioritera förmåner och flexibilitet för våra anställda skapar vi tillsammans ett hållbart arbetsliv där du får vara med att påverka din arbetssituation.

Vill du läsa mer om oss och hur vi jobbar kan du besöka vår karriärsida -https://karriar.weskill.se/

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Övrig information

Start:Enligt överenskommelse.

Placering: Umeå

Omfattning:100%

Kontakt:Per Bleckberg, 072-245 92 88 eller per.bleckberg@weskill.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WeSkill AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Weskill AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons