Jobbsafari är en del avschibsted logo

Revisor

Ernströms Revisionsbyrå · Bollnäs · Ansök senast 19 sep. (142 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Just nu söker vidig somär mitt i karriären och besitter titeln auktoriserad revisor eller dig som ären bit på väg mot auktorisation.

Är du redo för ett nytt steg i din karriär? Gillar du att arbeta med ägarledda bolag.Då kan detta vara rätt tjänst för dig.

Vi planerar för framtiden och detta skapar karriärmöjligheter utöver det vanliga. Du blir en viktig del i att bygga och utveckla vårt företag för framtiden.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en prestigelös organisation med stora möjligheter att utvecklas och påverka.Framför allt erbjuder vi en arbetsplats där vi har roligt tillsammans!

Som revisor hos osskommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av revision av små och medelstora företag i en mängd olika branscher.Du kommer arbeta nära kunder och engageradekollegor både självständigt och i team.

Vi ser att du är en ansvarsfull person som fullföljer arbetsuppgifter och klarar av att arbeta mot deadlines. Du är nyfiken och utåtriktad och tar för dig på arbetsplatsen. Du förstår vikten av att skapa förtroendegivande relationer med kunder och trivs att arbeta både självständigt och i team.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ernströms Revisionsbyrå

Placering

Bollnäs

Kontaktperson

Ernströms Revisionsbyrå KB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons