Jobbsafari är en del avschibsted logo

Resurspedagog 75 %, kl. 8-14 må-fr. Ferietjänst

Resurspedagog 75 %, kl. 8-14 må-fr. Ferietjänst

SOLVIKSKOLAN · Södertälje · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Stödpedagog i din ansökan

Solvikskolan är en idéburen, icke-vinstdrivande naturskönt belägen waldorfskola strax utanför Järna tätort. Skolan har överlag små klasser och erbjuder alla medarbetare bl.a. fri pedagogisk lunch med vegetarisk mat lagad från grunden, gratis parkering och en mycket hög grad av medinflytande.

Stor vikt läggs vid att eleverna ges det stöd och den stimulans de har rätt till. För syftet har skolan en väl utvecklad elevhälso-organisation och studios med legitimerade stödlärare.

Waldorfpedagogiken är ett konsekvent genomfört alternativ från förskola till gymnasiets avgångsklass. Målet är barnets allsidiga utveckling med fokus på det väsentliga i de olika åldersstadierna. För denna allsidiga utveckling är det i waldorfpedagogiken centralt att kunskapsämnen, konstnärliga ämnen och hantverk står i god balans till varandra.

På Solvikskolan följer vi Lgr 22.

Vi söker, för tillträde under vårterminen, senast till höstterminen 2024, en lyhörd resurspedagog. Du är trygg i dig själv och vet att du har social kompetens, empati och förmåga till tydlighet. Du har erfarenhet av och trivs att arbeta med ett konsekvent och lågaffektivt bemötande. Tjänsten som är tillsvidare är främst riktad mot elev i mellanstadiet. Du behöver ha körkort och egen bil för att stötta elev med resor till och från skolan. Du sitter med på lektioner och kan, om situationen medger, stötta andra elever, och du finns tillgänglig på raster och i övergångar.

Viss enskild stödundervisning i studion med uppgifter som ges av lärare förekommer. Personlig mognad och utbildning för och erfarenhet av arbete med barn eller elever med npf i grundskolan är meriterande. Arbetstid: må-fre- kl. 08:00-14:00. Planering av undervisning ingår inte i denna tjänst, som är en ferietjänst.

Kunskaper i svenska språket är ett absolut krav.

Milersättning för körning med egen bil utgår från arbetsgivaren, vid sidan av månadslön.

Tillträde enligt överenskommelse senast i samband med Ht-starten, den 20 augusti 2024.

Vi undanber oss externa erbjudanden om att marknadsföra den utlysta tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SOLVIKSKOLAN

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Stödfören För Solvikskolan

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Stödpedagog i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons