Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurangchef

Botan Restaurang HB · Lund · Ansök senast 14 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Restaurangchef till Botulfs – Restaurang & Bar i Lund

Vår drivkraft är värdskapet och kärleken till den egna restaurangen, att laga god mat utan krusiduller och att känna glädjen i att vara på plats och se till att alla våra gäster känner sig välkomna och väl omhändertagna.

Som restaurangchef hos oss är du en person som älskar service och drivs av att leda och utveckla dina medarbetare i enlighet med vår vision och våra värderingar. Du leder och ansvarar för att verksamheten på ett effektivt och resultatorienterat sätt når uppsatta mål.

Tjänsten är främst förlagd i drift, där du tillsammans med dina medarbetare levererar mat och dryck i världsklass, säkerställer god service och kontinuerligt följer upp resultat, hygien och personalrelaterade frågor tillsammans med din närmsta chef. Som restaurangchef har du en viktig roll när det kommer till att motivera och utveckla din personal såväl i driftsrelaterade frågor som personlig utveckling. Du ansvarar även för att goda relationer med samarbetspartners underhålls i syfte att nå optimal försäljning och god lönsamhet.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha tidigare restaurangchefs erfarenhet. Du är en naturlig lagspelare som tar dig an utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös.

Du är en naturlig ledare och förebild som har förmågan att få med dig ditt team

Du drivs av att utveckla dig själv och andra

Du drivs av att skapa resultat

Du är kreativ och hittar lösningar där andra ser problem

Du är effektiv och håller deadlines

Du har vana av schemaplanering

Du har vana av att rekrytera personal

Vi söker nu dig som vill arbeta i vår dynamiska och trevliga arbetsmiljö. Du har en stark passion och stort intresse för service, ledning och viljan att lära dig nytt. Vi sätter stor vikt på din personlighet och dina värderingar och är avgörande för en lyckad rekrytering.


Då vi har öppet båda helger och kvällar är det viktigt att du har möjlighet och vilja att arbeta även dessa tider, när det behövs.




Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare


Lön

Fast månadslön, enligt kollektivavtal, enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Botan Restaurang HB

Placering

Lund

Kontaktperson

Botan Restaurang HB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons