Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurangchef till Villa Fridhem

Awexia · Norrköping · Ansök senast 27 sep. (150 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Villa Fridhem är en historisk skatt beläget i Åby, strax utanför Norrköping och med en kunglig bakgrund från år 1909. Villa Fridhem har genomgått en sagolik omvandling och resan med den gastronomiska upplevelsen fortsätter. Vi söker nu en ambitiös, driven och erfaren ledare till rollen som Restaurangchef. Restaurangen på Villa Fridhem har ett tydligt mål att bli en stjärna på den gastronomiska himlen och söker nu en ledare som kan föra oss dit.

Om rollen

Som Restaurangchef på Villa Fridhem får du en central roll i att skapa minnesvärda gastronomiska upplevelser för restaurangens gäster. Du kommer att rapportera till F&B Manager och arbeta nära både gäster och kollegor.

Du kommer att leda, motivera och utveckla teamet för att säkerställa en hög servicenivå. Genom en ödmjuk ledarskapsstil och ständig coaching skapar du en positiv arbetsmiljö där varje medarbetare trivs och växer.

Vem vi söker

  • Flerårig erfarenhet inom restaurangbranschen, gärna inom hotell,
  • Har erfarenhet av en roll som hovmästare/chefsservitör/restaurangchef eller liknande,
  • Ledarskapserfarenhet,
  • Tidigare restaurangerfarenhet där kulinariska ambitioner har varit normen.

Vi letar efter en passionerad restaurangchef som förstår att skapa en magisk restaurangupplevelse kräver ihärdigt arbete och en strävan efter förbättring. Din passion och kreativitet smittar av sig till både gäster och kollegor. Dessutom älskar du att möta gästen och spenderar gärna huvudsaken av din arbetsdag där gästen är för att hela tiden skapa den där oemotståndliga atmosfären och upplevelsen.

Om du delar passionen för gastronomi, har tidigare erfarenhet av ledarskap inom restaurang- och hotellmiljöer och är redo att leverera oförglömliga upplevelser, är du välkommen att växa och blomstra tillsammans med oss på Villa Fridhem.

Kort om Villa Fridhem

Villa Fridhem stod klart år 1909 efter att Prins Carl låtit bygga det som sommarresidens till sig och sin familj. Idag är Villa Fridhem ett av regionens mest ansedda hotell. Villa Fridhem har utvecklats under lång tid och karakteriseras av en välkomnande värme, passion och lustfylldhet. Helt enkelt en plats för dig som gillar elegans från förr till nu och framåt.

Välkommen med din ansökan!

Villa Fridhem har i denna rekrytering valt att samarbeta med Awexia Executive Search. Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Linnéa Nilsson, Senior Consultant via mail: linnea.nilsson@awexia.com alternativt telefon 076-774 36 06 eller Associate Ida Edlund via mail Ida.edlund@awexia.com alternativt telefon 072-212 23 59.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Awexia

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Awexia Executive Search AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons