Jobbsafari Àr en del avschibsted logo

Restaurangchef och FnB se hit!🚀

FRAM Bemanning · Göteborg · Ansök senast 20 sep. (143 dagar kvar)

Heltid · TillsvidareanstÀllning

SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR!

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. LÄter det ambitiöst? Det Àr det ocksÄ!

Vi siktar pÄ att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnÀringen.

Är du hyfsat nöjd idag men Ă€r ute efter guldjobbet?

FRAM BEMANNING.

Det gÄr bra för FRAM! Med en tillvÀxt pÄ över 1200% de senaste fyra Ären. Vi har framgÄngsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig i Stockholm pÄ riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden.

Vi genuint Àlskar branschen, satsar stenhÄrt, tar inga fÄngar och har för avsikt att bli den i sÀrklass bÀsta arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. SjÀlvklart gör vi allt enligt boken, Àr medlemmar i Visita och Kompetensföretagen Àven anslutna till kollektivavtal.

FRAM har avtal med de flesta av de större, etablerade och seriösakoncernerna, hotellkedjorna, konferensanlÀggningarnam.fl. etablerade varumÀrken över hela Sverigemed stenkoll pÄ vilka man ska tala med vart.

EN TJÄNST SOM BETYDER NÅT.

VÄra bestÀllare tillika vÀnner sombranschkollegor med mandatochansvar för att rekrytera nyckelpositioner har börjat vÀnda sig till oss pÄ FRAM för jÀkla effektiva rekryteringar. Det handlar frÀmst om slipade köksmÀstare och kompetenta restaurangchefer men Àven förekommit förfrÄgningar av personalchef tjÀnster, hotellchefer och FnBpÄ feta företag och schyssta koncerner.

Vi pÄ FRAMhelt och hÄllet skippar sÀljtugget mot bÄde kund, konsult och kandidat,jobbar transparentsÄ hÀr pÄ FRAMbrukar det gÄ undan och smÀrtfritt. Vi Àr inga vÀnta-och-seare.

Andra trötta traditionella bemanning- och rekryteringsföretag plockar inte upp telefonen eller tar en kravprofil om de inte fÄr skamlöst förskottsbetalt, skeva garantier som inte funkar i verkligheten ibland med halvtaskig leverans. Det hÀr tycker vi pÄ FRAMÀr jÀkla frÀckt, oschysst mot bÄde bestÀllaren och arbetstagarensom inte alls frÀmjar nÄgon ellerbranschen.

Är vi med pĂ„ ett hörn, hittar guldjobb till bra folk, gör vĂ„ra kunder en solid Ă€r det en win-win-win. Bra va!Det Ă€r vĂ„rt sĂ€tt att nĂ€tverka, trĂ€ffa bra folksom minns oss och sprider ordet.

HUR FUNKAR DET?

Superenkelt. SlĂ„ oss en signal eller skicka in en spontanansökan sĂ„ hör vi av oss. PĂ„ telefonkommer vi att beta av vad som motiverar och inspirerar dig, dina mĂ„l, dina krav och lite annat formalia. Är du som oss och Ă€r pĂ„ hugget sĂ„ bokar vi in nĂ„t.

Vi gillar möten!Kom pÄ en kopp kaffe, en lunch eller en mellis. VÄrt kontor ligger i SlakthusomrÄdet i Gamlestaden. Du fÄr kÀnna oss pÄ pulsen, vi fÄr se att du Àr presentabel och börjar beta av din profil.

För eller senare kommer vi att ringa. Vi talar alla samma sprÄk i den hÀr branschensÄ nÀr vi har nÄgot öronmÀrkt till digsom du skulle vara intresserad av sÄ ser vi till att spika ett möte mellan dig och din potentiella framtida arbetsgivare. No strings attached, inga kostnader, inget skitsnack.

Vi Àr proffs, sköter det snyggt sÄ du behöver inte vara nojjig och du vill hÄlla det mellan oss.

ANSÖKAN!

Ring mig, Fabian, pÄ 073 5259113 om du har frÄgor eller skicka in en ansökan sÄ Äterkommer jag. Intervjuer sker löpande.

Sökord: personalchef, restaurang, hotell, fnb, horeca, hovmÀstare, barchef, souschef, köksmÀstare, restaurangchef

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FRAM Bemanning

Placering

Göteborg

Kontaktperson

FRAM Bemanning AB

Dela jobbannonsen

AnmÀl annons