Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurangbiträden till MAX på Arlanda flygplats

Restaurangbiträden till MAX på Arlanda flygplats

HMSHost Sweden · Sigtuna · Ansök senast 30 juni (62 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du gästfokus, ett servicemind och längtar efter att blir en del av ett superteam? Nu har du möjligheten att bli en av våra nya stjärnor på MAX.

Om arbetsgivaren

Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online.

Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer.

I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland, vid slutet av 2024.

Om rollen och din profil

Arbetsuppgifterna består av allt från tillagning, montering av hamburgare och kassaarbete till disk och städning samt andra förekommande arbetsuppgifter. Du ska ha ett intresse för mat och dryck, men du behöver inte ha många års erfarenhet, rätt attityd är det vi söker, resten får du av oss!

Då Arlanda aldrig stänger innebär arbetet obekväma arbetstider. Du behöver kunna ta dig till och från flygplatsen oavsett om du slutar klockan 02 på natten eller börjar klockan 04 på morgonen.

Kompetenskrav

  • Noggrann och strukturerad
  • Erfarenhet av att följa och efterleva rutiner
  • Stort intresse för gästen och deras upplevelse

Övrigt

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor. HMSHost Sweden AB är medlem i VISITA, har kollektivavtal med HRF & Unionen vilket innebär att du omfattas av tjänstepension, försäkringar och lön enligt avtal. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och personalrabatt på våra egna enheter och taxfreebutikerna samt vår internationella Training Academy för din personliga utveckling.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Arbetet innebär skiftarbete; tidiga morgnar, sena kväll och helger.

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen.

Varmt välkommen med din ansökan.

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HMSHost Sweden

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

The We Select Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons