Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurangbiträden, Sibylla Laxå

Swedish Food Partner AB · Laxå · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Sibylla är en restaurangkedja som grundades 1932 och har idag ca 140 restauranger spridda över Sverige.

Sibylla erbjuder allt från den svenska klassikern “en kokt med bröd” till menyer med korv, burgare, köttbullar mm. Vi erbjuder även sallader, fika mm.

I sommar öppnar Sibylla i Laxå och nu söker vi efter ett gäng pigga och glada medarbetare inför uppstarten som är planerad i mitten juni. Vi ska skapa ett magiskt team som har kul på jobbet och levererar personlig service utöver det vanliga. Det är viktigt att du tycker om att jobba och förstår att du gör skillnad på din arbetsplats - alla behövs, alla är lika viktiga!

Tidigare erfarenhet från liknande verksamhet är såklart meriterande men absolut inget krav. Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Vi söker dig som förstår vikten av god service. Du ska kunna arbeta enskilt och i grupp och kunna hantera stundtals stressiga situationer. Utvecklingsmöjligheter finns!

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat matberedning, kassatjänst, städning och allt annat förekommande.

Vi är medlemmar i Visita. Lön och övriga villkor enligt avtal (HRF).

Låter detta som något för dig så tveka inte att söka tjänsten! Vi kommer tillsätta tjänsterna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedish Food Partner AB

Placering

Laxå

Kontaktperson

Swedish Food Partner AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons