Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurang Bistro i Åhus

Restaurang Bistro i Åhus · Kristianstad · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vi söker efter en engagerad och driven individ som vill vara en del av vårt restaurangteam under sommarsäsongen och hösten. Erfarenhet som pizzabagare är meriterande, men inte ett krav. Vi är öppna för att lära och utveckla våra medarbetare, oavsett tidigare erfarenhet.

Som en del av vårt restaurangteam kommer du att få möjlighet att lära och växa inom restaurangbranschen. Du kommer att bidra till att skapa en positiv och välkomnande atmosfär för våra gäster och leverera högkvalitativ mat och service.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och erbjuda en givande arbetsmiljö. Vi uppskattar alla ansökningar och erbjuder möjligheten till goda referenser för framtiden.

Om du är en duktig kille som är lättlärd och vill vara en del av vårt restaurangteam, skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera möjligheterna att arbeta tillsammans under säsongen och hösten.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Restaurang Bistro i Åhus

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Restaurang & Kafé Långebro AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons