Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reservdelssäljare till Staffare Luleå

Reservdelssäljare till Staffare Luleå

Northern Skill · Luleå · Ansök senast 19 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet försäljningskontor på Huddig AB:s fabrik med 1 anställd. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter. Vi tillhandahåller produkter och tjänster av högsta kvalitét och strävar ständigt mot att förbättra vår organisation. Med en långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus är vi en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.Om tjänsten:Som reservdelssäljare på Staffare kommer du dagligen att bygga relationer i butiken, på stan, genom telefon och mail. Du har en tjänst som både är bred och varierad, där arbetsuppgifterna innehåller allt från lagerhantering, inköp, försäljning och butiksdrift. Vi är ett litet team med stort hjärta, där vi varje dag samarbetar för varandra och våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Sälja och rådgiva runt produkter och reservdelar till våra kunder.
  • Hantera beställningar och inköp.
  • Lagerhållning och inventering.
  • Hålla butikenvälorganiserad och aktuell.
  • Genomföra kampanjer och verka för merförsäljning som bidrar till kundnöjdhet.

Vem tror vi att du är?Du är den som alltid har ett leende på läpparna och drar fram en idé ur bakfickan. En lagspelare som anpassar sig efter olika kunders behov, kollegor och människor. Vi tror att du som person är nyfiken, villig att lära dig det du idag inte kan och har en inställning att lyckas i allt du tar dig för.

Är du bekant med entreprenadmaskiner, traktorer och tillbehör så tror vi att det är ett stort plus. Men vi sätter högre vikt vid vem du är och hur du ser dig bidra till oss i tjänsten som Reservdelssäljare.AnsökanI denna rekrytering samarbetar Staffare med Northern Skill, vi erbjuder alltid samtliga kandidater att presentera sig med fritext i ansökan. Har du därför inget färdigt CV, så går det bra att klicka på ansök och sedan skriva några rader. Självklart går det även bra att ringa oss direkt!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Northern Skill

    Placering

    Luleå

    Kontaktperson

    Northern Skill AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons