Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reservdelsman/kvinna

Holmgrens Bil · Nyköping · Ansök senast 30 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en noggrann administratör som är duktig på att skapa ordning och reda? Kanske även med erfarenhet av reservdelar eller ett fordonsintresse? Då kan du vara rätt person för oss

Om digVi söker dig som är en lagspelare men som också trivs med självständigt arbete och eget ansvar. Du är en person somser möjligheter, skapar arbetsglädje och tycker om att ha många kontaktytor. För att lyckas i rollen behöver duvara noggrann och arbeta strukturerat samtvara lyhörd mot kunder och kollegor. Arbetsuppgifterna är varierandeoch mycket kan hända hos oss under en arbetsdag - så det är viktigt att en sådan vardag lockar dig för att du ska trivas hos oss.

    Vi önskar att du som söker har Ambitioner och ett genuint intresse för motorbranschen.Tidigare erfarenhet av liknande arbete med reservdelar är meriterandemen inget krav. Godvana att arbeta i olika system. Omdu har tidigare erfarenhet av att arbeta i Kobra är det meriterande.

    Om jobbetRollen som reservdelsman/kvinna är omväxlande. Du kommer att ta fram rätt reservdelar från våra generalagenter samt arbeta medlagervård och se till att teknikerna har de reservdelar de behöver. Du ansvarar även för att beställa produkter i rätt tid och för att ta emot och packa upp gods. I rollen som reservdelsman/kvinna är du en länk mellan verkstaden och servicerådgivarna, vilket gör att du får en otrolig viktig roll hos oss.

    Omfattning: 100%, heltidArbetstider: Dagtid, måndag-fredagPlaceringsort: NyköpingTillträde: Enligt överenskommelse

    Vad Holmgrens Bil erbjuderHolmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personligoch karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

    Lär känna oss bättre genom att besöka vår Instagram och karriärsida.

    AnsökanSista ansökningsdatum är30 maj 2024.Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. För mer information om tjänsten kontakta Platschef Mikael Käck mikael.kack@holmgrensbil.se

    Välkommen med din ansökan!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Holmgrens Bil

    Placering

    Nyköping

    Kontaktperson

    Holmgrens Bil AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons