Jobbsafari är en del avschibsted logo

Researcher till Maquire, Göteborg

Maquire Group AB · Göteborg · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Maquire grundades 2007 i Göteborg med ambitionen att samla de bästa rekryteringskonsulterna under ett och samma tak. Verksamheten har sedan dess vidareutvecklats till en nischad kompetensförsörjningskoncern med fokus på chefer och specialister – Maquire Group som idag består av fyra varumärken.

Maquire rekryterar ledare, Jerrie rekryterar specialister, Flipr erbjuder interimskonsulter och Tidwell utvecklar ledningsgrupper, ledare och företagskultur. Allt för att hjälpa kunderna att uppnå sina mål och visioner och för att identifiera och matcha kandidater och konsulter som vill ta nästa steg i karriären. Idag är vi ett 30-tal fantastiska kollegor som håller till vid Korsvägen i Göteborg.

Sedan januari 2024 ingår Maquire Group i Broviken Gruppen som är en företagsfamilj som uteslutande investerar i kvalificerade, värderingsstyrda tjänsteföretag drivna av starka, entreprenörer. Brovikens fokus är att utveckla företag och bidra till att redan fina företag kan bli ännu bättre och nå sin fulla potential.

Maquire grundades 2007 i Göteborg med ambitionen att samla de bästa rekryteringskonsulterna under ett och samma tak. Verksamheten har sedan dess vidareutvecklats till en nischad kompetensförsörjningskoncern med fokus på chefer och specialister – Maquire Group som idag består av fyra varumärken.  Maquire rekryterar ledare, Jerrie rekryterar specialister, Flipr erbjuder interimskonsulter och Tidwell utvecklar ledningsgrupper, ledare och företagskultur. Allt för att hjälpa kunderna att uppnå sina mål och visioner och för att identifiera och matcha kandidater och konsulter som vill ta nästa steg i karriären. Idag är vi ett 30-tal fantastiska kollegor som håller till vid Korsvägen i Göteborg.  Sedan januari 2024 ingår Maquire Group i Broviken Gruppen som är en företagsfamilj som uteslutande investerar i kvalificerade, värderingsstyrda tjänsteföretag drivna av starka, entreprenörer. Brovikens fokus är att utveckla företag och bidra till att redan fina företag kan bli ännu bättre och nå sin fulla potential. 

Om tjänsten  Som Researcher på Maquire ansvarar du för searchprocessen i våra rekryteringsuppdrag vilket i stort innebär att hitta och attrahera rätt kandidater. Du medverkar i processen från början till slut och arbetar tätt ihop med både rekryteringskonsulter och övriga i searchteamet.  

  • Sätta strategi för searcharbetet tillsammans med ansvarig rekryteringskonsult
  • Medverka vid uppstartsarbete med kund och vid utformning av kravprofil 
  • Analys och kartläggning - Kartlägga branscher, bolag och kandidater 
  • Ta kontakt med potentiella kandidater, berätta om och väcka intresse för uppdraget 
  • Bygga eget nätverk av kandidater 
  • Hjälpa till med samordning och administration kopplat till rekryteringsuppdrag 

Vem är du? För att komma till din rätt i rollen tror vi att du har du akademisk utbildning, stort intresse för näringslivet och omvärlden samt en nyfikenhet på människor. Vi tror att du idag har ett jobb inom rekrytering och att du har fallenhet för det detektivarbete som det innebär att hitta rätt person och göra rätt matchning. Du är van att samarbeta i team men tycker också om att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du är driven, inte rädd för att ta kontakt och är duktig på att dokumentera och använda dig av systemstöd. Searchteamet är i en utvecklingsresa så vi söker dig som tar initiativ, har god analytisk förmåga och inte är rädd för att testa nytt. Du är kommunikativ, flexibel och har inställningen att allt är möjligt och att rätt kandidat finns någonstans där ute bara man letar tillräckligt noga – och har en god idé om var man ska leta. 

Om oss  Maquire är Västsveriges ledande rekryteringsföretag på executivenivå. Oavsett om man anlitar oss som kund eller kandidat vill vi att alla ska mötas av tydlighet, respekt och engagemang i alla kontakter. Det som skiljer oss från andra är inte vad vi gör utan hur vi gör det. Sedan starten 2007 har vi rekryterat över 1 500 chefer till kunder över hela Sverige med tyngdpunkt på Väst- och Sydsverige. Att vi har en process som fungerar och rekryteringskonsulter som vet vad de gör är vi ganska säkra på, eftersom över 95% av våra kunder återkommer.  Maquires chefsrekrytering består idag av 9 seniorkonsulter, 3 searchkonsulter samt gemensamma funktioner i Maquire Group inom ekonomi, marknad och försäljning. Vi sitter tillsammans med övriga verksamheter inom Maquire Group i fina lokaler vid Korsvägen. 

Ansökan och kontakt  Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Johanna Hansson, Researcher på Maquire på nummer 070 996 10 05 eller via linkedin.  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maquire Group AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Maquire Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons