Jobbsafari är en del avschibsted logo

Resande säljare till DIVELLO!

Ed:Za · Stockholm · Ansök senast 29 sep. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi en ambitiös säljare med ett bra affärssinne till vår kund DIVELLO. Rollen är för dig som trivs med att arbeta fritt och självständigt, vara på resande fot och som drivs av att skapa långsiktiga relationer.

Om företaget

DIVELLO erbjuder produkter för att optimera existerande sanitets- och värmeinstallationer. Konceptet är unikt då DIVELLOs universella produkter energieffektiviserar, förbättrar samt förlänger livslängden på existerande sanitets- och värmeinstallationer oberoende av fabrikat.

Vad DIVELLO erbjuder

DIVELLO ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll vilket bland annat inkluderar introduktion, egen förmånsbil samt stöttning från teamet.DIVELLOkommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Dehar förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat och kan i gengäld erbjuda goda möjligheter till att på sikt bli nationellt försäljningsansvarig.

Om rollen

Tjänsten utgår från Stockholm med omnejd där du arbetar hemma eller hos kund. Du kommer att vara ansvarig för region Stockholm, Mellansverige och Norra Sverige,vilket medför resor därdu förväntas sova borta ca. 4-5 arbetsdagar i månaden.Arbetsuppgifterna är att strategiskt arbeta med säljinsatser mot DIVELLOs slutkunder som innefatta kommunala och privata fastighetsbolag och återförsäljare som består av VVS-installatörer och VVS-grossister. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat prospektering, mötesbokning och att genomföra presentationer på plats med slutkunden. Därefter koordinerar och presentera du en helhetslösning till slutkunden där produkterna levereras via VVS-installatörer och VVS-grossister. I arbetet ingår även att ha en löpande närvaro på VVS-grossisternas butiker och presentera produktnyheter samt säkerställa att grundsortimentet finns i butiken. Här deltar du även på kundevent och mässor när det är lämpligt.

Om dig

För att du ska trivas i rollen, behöver du ha några års erfarenhet av uppsökande sälj. Du bör dessutom vara starkt kommunikativt för att boka, genomföra och följa upp kvalitativa kundbesök. Utöver det bör du vara organiserad, orädd, ha ett bra affärssinne och vara van vid att arbeta självständigt och driva arbetet framåt på egen hand.

Vi önskar att du

Har tidigare erfarenhet av uppsökande sälj

Har god svenska och engelska i tal och skrift

Kan sova borta minst 4-5 arbetsdagar varje månad

Ärsjälvständig och ambitiös

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på julia.sundquist@edzagroup.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ed:Za

Placering

Stockholm

Kontaktperson

EdZa AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons