Jobbsafari är en del avschibsted logo

Renhållningschaufför Södertälje, sök utan CV!

Renhållningschaufför Södertälje, sök utan CV!

Bemannix AB · Södertälje · Ansök senast 26 maj (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du ute efter ett fysiskt jobb som du vill kombinera med körning?Då har vi tjänsten för dig! Bemannix söker nu dig med C-behörighet (tung lastbil) för ett sommarvikariat med start i mitten av maj och över hela sommarenhos vår kund Telge Återvinning i Södertälje.

Du kommer bli anställd hos Bemannix men arbetar ute hos Telge återvinning. På sikt för rätt person kan det leda till en fast anställning hos Telge Återvinning efter sommaren.

ArbetsuppgifterDina arbetsuppgifter kommer bestå av att samla in hushållssopkärl inom olika distrikt i Södertälje med en sopbil, antigen tillsammans med en kollega eller köra själv. Du kommer naturligtvis få en grundlig upplärning och introduktion för att klara av arbetet.

Arbetstiderna är förlagda måndag till torsdag 06:00-15:00, fredagar 06:00-12:15 Grundlönen baseras på en snittlön på de ordinarie chaufförerna hos Telge återvinning.

Vem är du?Vi söker en ansvarsfull & lättlärd person som är noggrann i sitt arbete. Vidare är du serviceminded och gillar att hålla ordning och reda. Att arbeta som chaufför inom renhållning kräver även att du är van att hantera stress, att du är i god fysisk form och har ett miljö- och säkerhetstänk när du är ute och kör i trafiken. För att passa för den här tjänsten är du en teamplayer som trivs både bakom ratten och med fysisk aktivitet.

Kvalifikationer:

  • Digitalt färdskrivarkort
  • Giltigt C-kort
  • Giltigt YKB
  • Du har allmänna datorkunskaper då du arbetar digitalt med en handdator
  • Vara i god fysisk form då det förekommer tunga lyft

Meriterande:

  • ADR-grund
  • Lokalkännedom i Södertälje/grannkommuner

Övrig information:För eventuella frågorhänvisar vi till rekryteringsansvarig Jim Björkman som nås på tel 08-555 687 00 eller Mats Johansson 073-159 09 64 vardagar mellan kl 08:00-17:00.

Urval samt intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan denna annons utgångsdatum. Bifoga CV är ej obligatoriskt för söka denna tjänst men har du ett uppdaterat CV kan du bifoga det i ansökan.

Varmt välkommen meddin ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bemannix AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Bemannix AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons