Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reliningstekniker

Widman Boman & Partners AB · Stockholm · Ansök senast 18 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

TITEL

Reliningstekniker

ARBETSTID

Heltid 100%

FÖRMÅNER

Friskvård

Sjukvårdsförsäkring

Olycksfallsförsäkring

ARBETSBESKRIVNING

I din roll som Reliningstekniker spelar du en central roll i organisationen genom att utföra avloppsrenoveringar hos privatpersoner. Du kommer att, tillsammans med minst en kollega, att utföra avloppsrenoveringar hos privatpersoner där projekten ungefär brukar ta en vecka.

DINA HUVUDSAKLIGA ANSVARSOMRÅDEN:

  • Avloppsrenoveringar

Du kommer att delta i avloppsrenoveringar hos privatpersoner. När du genomför avloppsrenovationer inkluderar det inspektion av rören, förberedelse och installation av reliningsmaterial för att på sådant sätt garantera det optimala resultatet.

  • Teknisk kompetens

En viktig del av rollen är att du har förståelse för olika material och metoder inom reliningstekniken för att på sådant sätt genomföra ett effektivt och säkert reliningsarbete.

  • Hantering av utrustning och material

Du kommer att ha ansvar för att använda och sköta om verktyg och reliningsutrustning. Det är viktigt att du säkerställer att verktyg och utrustning är i gott skick för att säkerställa smidiga och säkra arbetsprocesser.

  • Dokumentation

En viktig del av rollen är att genomföra noggrann dokumentation. När du genomför en avloppsrenovering kommer du att dokumentera arbetsprocessen vilket innebär att dokumentera inspektioner, eventuella problem och resultat.

  • Kundkommunikation

Du förväntas kommunicera professionellt med våra kunder och ge råd om underhåll av avloppssystemen samt förklara arbetsprocesser.

OM OSS

Villarelining - Widman Boman & Partners AB är ett etablerat företag med omfattande branscherfarenhet. Vår drivkraft är att sträva mot excellens genom hela processen. Tack vare vår spetskompetens har vi lyckats erövra betydande marknadsandelar. Idag är vi en av de ledande aktörerna inom vår specialiserade nisch på Stockholmsmarknaden, där vi verkar under varumärket "Villarelining".

Vi är djupt engagerade i att säkerställa kundnöjdhet och vi tror att denna målsättning uppnås genom att ha en äkta vilja att hjälpa våra kunder. Engagemang, omtanke och äkthet utgör våra grundläggande värderingar och vår vision vilket gör att vi har en tydlig vägledning gällande hur vi bedriver vårt arbete för att nå våra förutbestämda mål.

VI SÖKER

Krav:

  • Kommunikationsförmåga: God kommunikationsförmåga är avgörande för att kunna interagera professionellt med både teammedlemmar och kunder.
  • Erfarenhet: Vi förväntar oss att du ska ha erfarenhet av att jobba med relining.
  • Säkerhetsmedvetenhet: Du måste vara väl medveten om och strikt följa säkerhetsföreskrifter och branschstandarder för att säkerställa en trygg arbetsmiljö.
  • Rent mjöl i påsen: Vi förväntar oss att du kan uppvisa goda personliga referenser och saknar tidigare brott som kan kännas otrygga för kunden.

Meriterande:

  • Erfarenhet av reliningsteknik och avloppsrenoveringar: Du behöver inte ha erfarenhet av att arbeta som reliningstekniker och vara bekant med processer som rör avloppsrenovering, däremot är det meriterande.
  • Erfarenhet av att arbeta i team: Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att effektivt samarbeta i team och leda projekt tillsammans med kollegor.
  • Flexibilitet och problemlösningsförmåga: Förmågan att vara flexibel och lösa problem på ett effektivt sätt under arbetsprocessen är meriterande.
  • Engagemang för fortsatt lärande: Vi ser gärna att du har en stark vilja att växa och utvecklas inom reliningstekniken och branschen i stort.

Låter tjänsten intressant? Om du uppfyller dessa krav och om du är redo att ta dig an utmaningar och utvecklas som reliningstekniker i vårt team, ser vi fram emot din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Widman Boman & Partners AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Widman Boman & Partners AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons