Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekvisitör

Drottningholms Slottsteater · Ekerö · Ansök senast 17 maj (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Drottningholms Slottsteater uppfördes 1766. Det är den enda 1700-talsteatern i världen som fortfarande använder originalscenmaskineriet regelbundet. Teatern är en del av Världsarvet Drottningholm som anses vara av omistligt värde för mänskligheten. Vi spelar opera-, teater- och dansföreställningar och bjuder på konserter, visningar och evenemang.

Vi söker dig som har erfarenhet av rekvisitaarbete och arbete på teater. Du har lätt för att samarbeta, och stödjer produktionsteamet med att plocka fram rekvisita från förrådet eller hyra in det som behövs, samt viss nytillverkning. I tjänsten ingår att vara attributör på föreställningarna. Du arbetar i huvudsak på Drottningholmsteatern, men är med även på repetitionssal i centrala Stockholm under instuderingen av årets huvudproduktion. Du får stöd och hjälp av teaterns personal med hur vi arbetar i en känslig 1700-talsmiljö i original, och ingår i ett scentekniskt team med scenmästare och fyra scenförmän som arbetar tillsammans.

Arbetsperiod (avtalad visstidsanställning): heltid mellan 17/6 - 20/8 2024. Teatern arbetar med 6-dagarsvecka under repetitions- och spelperioderna, och vi arbetar kvällar och helger. Kollektivavtal finns.

Din ansökan med personligt brev och cv skickas per mejl snarast men senast 17 maj till jobb@dtm.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Drottningholms Slottsteater

Placering

Ekerö

Kontaktperson

Stift Drottningholms Slottsteater

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons