Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryteringsutbildning/Jobbspår till montör hos Motala hissar

Rekryteringsutbildning/Jobbspår till montör hos Motala hissar

MOTALA HISSAR AB · Motala · Ansök senast 15 maj (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök så här:Utvalda personer kommer kallas till en rekryteringsträff den 27/5. Boka av den tiden i din kalender utifall du blir utvald.

Motala hissar samarbetar med OnePartnerGroup, Arbetsförmedlingen, Motala kommun, utbildningsföretagen Montico i Mjölby och Nercia i Norrköping, för att hitta personer som vill utbilda sig till montörer. Klarar man utbildningen är chansen till jobb hos Motala hissar mycket god! Om tjänsten Arbetsuppgifterna består av förmontering av elkomponenter och montering av andra delar till hissarna. När du blivit varm i kläderna kan montering av elskåp utifrån ritning också ingå. Arbetstiderna är dagtid, vardagar och tjänsten är på heltid. Anställningen inleds via bemanningsföretaget OnePartnerGroup. Om Dig Du behöver ingen tidigare erfarenhet eller utbildning kopplat till området, utan vi söker dig som har intresse av att lära dig montering! Den kompetens du behöver får du lära dig under utbildningen och det arbetsplatsförlagda lärandet hos Motala hissar. Vi ser gärna att du är fingerfärdig, noggrann och kan samarbeta med andra mot uppsatta mål. Kvinnor är extra välkomna att söka då vi är för jämställdhet i branschen och vi har goda erfarenheter och vill att fler kvinnor ska jobba hos oss! För att klara av utbildningen och lyckas i rollen behöver du kunna så pass bra svenska att du kan utrycka dig i både tal och skrift. Du behöver också kunna lite engelska så du kan läsa namnen på våra komponenter som är på engelska. Inför anställning så kommer du att få visa registerutdrag från belastningsregistret. Om rekryteringsutbildningen/jobbspåret Den här utbildningen riktar sig till inskrivna arbetssökande på Arbetsförmedlingen som är intresserade av att arbeta med montering hos ett väletablerat företag. Viss reseersättning kan du få under utbildningen, liksom du kan ha möjlighet till aktivitetsstöd. Utbildningen startar den 3 juni hos Montico i Mjölby och är på heltid. De första tre veckorna är du hos Montico som i början av utbildningen genomför tester och en nivåbedömning av dina kunskaper för att se så att du har rätt förutsättningar att klara hela utbildningen. De som går vidare kommer sen den 24/6 börja nästa utbildningsdel hos Nercia i Norrköping, två veckor. Under sommaren har utbildningen stängt vecka 28 och 29 så då blir det en liten paus. Sen fortsätter du hos Nercia två veckor till, innan det är dags för fyra veckors arbetsplatsförlagt lärande hos Motala Hissar i Motala. Du beräknas vara klar med utbildningen i slutet av augusti. Sedan är du redo för jobb! Om Motala Hissar Företaget är en ledande tillverkare av utrymmeseffektiva plattformshissar med produktionsanläggning i Motala. Företaget tillverkar alla mekaniska delar i sin egen anläggning där även företagets utvecklingsavdelning finns. Övrig information Anställningen är en visstidsanställning på 6 månader hos OnePartnerGroup och arbetsplatsen är Motala Hissar. Goda chanser finns därefter att bli tillsvidareanställd.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MOTALA HISSAR AB

Placering

Motala

Kontaktperson

MOTALA HISSAR AB

Ansök så här:Utvalda personer kommer kallas till en rekryteringsträff den 27/5. Boka av den tiden i din kalender utifall du blir utvald.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons