Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryteringsassistent i sommar

Ågrenska · Göteborg · Ansök senast 31 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Läs mer på www.agrenska.se

Ågrenskas personliga assistans söker en rekryteringsassistent med ansvar för rekryteringen av personliga assistenter till våra olika uppdrag. Vi söker dig som kan arbeta 6-8 veckor from vecka 25. Viss möjlighet till flexibiliteti hur veckorna förläggs finns. Målet är att rekrytera en person som självständigt kan sköta och hålla sammanrekryteringen under enhetschefernas semesterperioder.

Vi är 6 enhetschefer och en verksamhetschef som under det övriga året sköter rekryteringen till våra respektive uppdrag.Två enhetschefer finnspå plats under sommarmånadernamen i och med att det är mitt i semesterperioden ställs höga krav på din egen självständighet. Utöver det dagliga rekryteringsarbetet kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter som uppkommer. Du kan även behöva arbeta med tillsättning av akuta sjukluckor.Arbetsuppgifter:- Läsa CV och personliga brev och göra urval- Telefonintervjuer och intervjuer (både fysiskt och digitalt)- Referenstagning- Kontakt och uppföljning med representanter för de uppdrag som du rekryterar till- Tillsättning av sjukluckor/vakanta pass när behov uppstår- Utforma annonser och publicera i vårt rekryteringsprogram Teamtailor- Administrera anställningsavtalVår rekrytering är mycket anpassad efter uppdragens specifika kravprofileroch tjänsterna som du rekryterar till kommer att variera i storlek och utformning. Även kompetenskraven på de sökande kommer att vara olika beroende på tjänst och uppdragens karaktär.Kvalifikationer:

-Vana av administrativt arbete- Erfarenhetav och stort intresse för rekrytering- Flexibel och ha förmåga att hugga tag där det behövs- Bra personkännare- Mycket god svenska i tal och skrift- Genomförd gymnasial utbildning

Du kommer att ha flera rekryteringar igång samtidigt och behöver kunna skifta mellan arbetsuppgifterna med bibehållet fokus. B-körkort är meriterande liksom tidigare erfarenhet av personlig assistans. Även avslutad/pågående eftergymnasial utbildning inom personal/HR ses som meriterande.Tjänstgöringsgraden är 80-100 %. Tjänstgöringen är under 6-8 veckor i sommar, exakt vilka bestäms tillsammans med den som tillsätts. Önskad start är vecka 25. Möjlighet till att gå in på timmar innan dess kan finnas.Arbetstiderna är kontorstider måndag till fredag. Fast månadslön. Eventuellt finns fortsatt behov på deltid under hösten. Möjlighet till distansarbete kan finnas en dag i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi gör löpande urval!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ågrenska

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Ågrenska AB (svb)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons