Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterare till Procruitment

Procruitment · Linköping · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om ossProcruitmentär Sveriges endaKarriärbyrå inom IT, Tech och Engineering som utmanarrekryteringsbranschen genom proaktiv rekrytering. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter förpersonerverksamma inomtechbranschen.

Om tjänstenSom rekryterare eller som vi kallar rollen: Career Manager, ansvarar du för rekryteringsprocessens alla delar; kravprofil, annonsering, intervju, kandidatpresentation och uppföljning gentemot våra samarbetspartners. För att hitta rätt medarbetare jobbar vi nästan uteslutande med search. Detta är roligt och utmanande, vilket också du måste tycka.Vi jobbar också med att, i dialog med kandidater, hitta nästa rätta arbetsgivare i deras karriär. Kandidaten outsourcar sitt arbetssökande till oss helt enkelt. Career Managers har också ett konsultansvar. Vi tycker att det är så himla kul att inte bara matcha en kandidat och arbetsgivare rätt, utan att också på nära håll få se hur samarbetet utvecklas under den inledande tiden av anställningen.

ArbetsklimatetTillsammans har vi mycket roligt att se fram emot! Att vara en kollega påProcruitmentär roligt och fartfyllt. För oss är personligt engagemang, enormt driv och vilja att lyckasmed varje rekryteringdetvi alltidsträvar efter,detta kommer du snabbt att märka. Dessutom delar vi mer än gärna med oss av all vår erfarenhet till just dig.Vi arbetareffektivt och smart, men inte mer än att du efter jobbet skall ha energi kvar till familj, vänner eller andra fritidsintressen. Detta är viktigt för oss!Du kommer att tillhöra vårt Jönköpingskontor men utgå från Linköping. Idag är vi åtta personer i varierande roller som jobbar i Jönköping och Linköping.

Vem söker vi?Vi söker dig som:

  • Har intresse för rekrytering samt erfarenhet av försäljning. Vi tror att du har jobbat inom serviceyrke ex. restaurangbranschen, i butik eller som fastighetsmäklare
  • Behärskar engelska och svenska i tal och skrift
  • Brinner för att träffa människor och är bra på att bygga relationer
  • Trivs med att jobba med resultat och att driva saker i mål
  • Innehar av B-körkortHar du erfarenhet av rollen som rekryterare? Superbra! Då vill vi gärna ta ett snack med dig!

Detta får duPå Procruitmentkommer du att arbeta mederfarna kollegor. Du kommer att bidra till att rekrytera nya medarbetare till din regions mest attraktiva arbetsgivare.Vi strävar efter att vara en hållbar arbetsgivare, därför erbjuder vi alla våra anställda 1,5 timmes lunch varje dag för att möjliggörasin dagliga träning under kontorstidoch på så sätt ha mer tid till nära och kära efter arbetstid. Du får också ett friskvårdbidrag på 5000 kr/år med möjlighet att koppla på en hälsocoach.Idag har vi kontor iKarlstad, Stockholm och Jönköping.

Vår verksamhet bygger pådjup kunskap, stort hjärta och stark glöd.Läs gärna mer om oss här:https://www.procruitment.se/

Övrigt

Lön: Fast lön + rörlig lönOmfattning:Heltid, tillsvidareStart: Enligt överenskommelsePlaceringsort: Linköping (du ska ha möjlighet att vara i Jönköping 1 dag/vecka)Rollen kräver körkort

Låter detta intressant?Tveka inte att höra av dig till rekryterande chef Johanna Bergström på johanna@procruitment.se alternativt skicka in en ansökan. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Procruitment

Placering

Linköping

Kontaktperson

Procruitment AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons