Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekondtekniker och lagerarbetare till Markis City Service AB!

Rekondtekniker och lagerarbetare till Markis City Service AB!

Markis City Service AB · Haninge · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi på Markis City Service AB har ambition att växa och hjälpa ännu fler kunder med att rekonditionera, lagerhålla samt distribuera deras kylar, frysar och barer! För att kunna göra detta letar vi efter ännu fler entusiastiska personer som vill bli en del av vårt fina gäng i Jordbro! Om du inte är rädd för nya utmaningar och redo att växa tillsammans med oss, då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Arbetsbeskrivning för Rekondtekniker med fokus på vår eventverksamhet

I ditt dagliga arbete som rekondtekniker jobbar du med service och underhåll av olika kylskåp och eventbarer. Ditt arbete kommer att inkludera rekonditionering och reparation av främst våra uthyrda utrustningar mot sommarens eventverksamheter! Du kommer att arbeta självständigt men samtidigt ingå i ett nära samarbete mellan kollegor för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. Ditt bidrag kommer att vara avgörande i den långa precesskedjan, och din prestation och effektivitet kommer att ha stor påverkan på arbetsflödet.

Vad du kommer att jobba med som lagerarbetare med inriktning på mottag:

Som lagerarbetare med fokus på mottagning kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Du kommer att vara ansvarig för att ta emot och registrera inkommande leveranser samt säkerställa att dessa hanteras på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du är noggrann och har god organisatorisk förmåga för att kunna hantera flera olika uppgifter samtidigt. Du kommer att arbeta nära våra team för att säkerställa en smidig logistik och lagerhantering.

Kvalifikationer för rekondtekniker

· Minst gymnasial utbildning, gärna med praktisk inriktning.

· Erfarenhet av service och underhåll av tekniska utrustningar är meriterande.

· Grundläggande kunskaper inom reparation och underhåll är önskvärt.

· Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.

· Flexibilitet och förmåga att hantera föränderliga arbetsmiljöer, en doer!

· God kommunikationsförmåga och förmåga att lösa problem effektivt.

Kvalifikationer för lagerarbetare

· Minst gymnasial utbildning, gärna med praktisk inriktning.

· Erfarenhet av truck-körning (truck kort A+B).

· Erfarenhet av lagerarbete är meriterande.

· God förmåga att hantera inventarier och registrera inkommande leveranser.

· Noggrannhet och god organisatorisk förmåga.

· Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.

· Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till förändrade arbetsförhållanden.


Vi erbjuder

· Heltidsarbete dagtid mellan 07:00-16:00 mån-tor samt 07:00-14:20 på fredagar.

· En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling.

· En chans att arbeta i ett engagerat och mångsidigt team.

· Konkurrenskraftig lön och förmåner.

· Utbildning och stöd för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt.

Är du nyfiken av dig, tar du gärna initiativ och vill du alltid lära dig nya saker så är du rätt person för oss. Noggrannhet, ordningssinne samt att vara kvalitetsmedveten är viktiga egenskaper för att göra ett bra arbete och lämna över kvalitetssäkrade produkter till användarna. Under perioder kan det finnas många utrustningar som väntar på rekonditionering och du behöver då kunna arbeta under viss tidspress. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Skicka in din ansökan inklusive CV och personligt brev till jobb@markiscity.se. Märk din ansökan med ”jobb – Rekondtekniker” eller ”jobb – Lagerarbetare”. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är 30 april.

Mer om Markis City Service AB

Markiscity grundades år 1991. I början var företaget inriktat på solskydd för privatmarknaden i närområdet av Nynäshamn. I mitten av 90-talet sökte sig fler och fler restauranger samt bryggerier till det lilla Nynäshamnsföretaget vilket gjorde att Markiscity expanderade, inte bara personalmässigt utan företaget breddade även sin verksamhet med eventuthyrning av bardiskar och kylskåp. Till en följd av eventverksamheten tillkom kylskåpsrekonditionering och kylteknik som en naturlig del i utvecklingen. Idag har vi helt lämnat solskydden bakom oss och håller helt och hållet på med rekonditionering, lagerhållning samt transport av kylskåp.

Markis City Service AB ingår idag i Teqnion AB. Teqnion är en svensk industrikoncern som grundades 2006. Koncernens bolag verkar inom smala tekniknischer i ett brett spektrum av branscher. Teqnions strategi genomsyras av ett aktivt ägande, optimering av dotterbolagens verksamhet samt tillväxt genom förvärv.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Markis City Service AB

Placering

Haninge

Kontaktperson

Markis City Service AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons