Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekond och bilvård

STHLM Rekond & Bilvård AB · Haninge · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Anställd sökes för rekond och bilvård

Vi behöver

Vårt tremanna-team behöver förstärkning med 1-2 personer för arbete hos oss och/eller hos någon av våra kunder. Arbetsuppgifter är bla tvätt och rekond och tempot är högt men pga vissa av bilarnas värde, ofta i miljonklassen, är kvalitet och känsla också viktiga ledord. Vi jobbar främst vardagar men funderar också på att utöka våra öppettider som då även kan innebära arbete vissa lördagar.

Du behöver

Du innehar B-körkort och god körvana. Du ska ha ett stort intresse för bilar och erfarenhet av rekond kan vara en fördel. Vi vill att du har ett väl utvecklat sinne för ordning och reda och du får gärna ha pedantiska drag. Att jobba med rekond är stundtals väldigt fysiskt och vissa bilar kräver hårt arbete medans andra kräver minutiös noggrannhet. Du ska vara duktig på att kommunicera i tal och skrift på svenska.

Om du tillbringat lite för många timmar i tvätthallen, fått kommentarer från folk i din närhet i stil med “snart har du ingen lack kvar på den där för att du tvättar så ofta”, avstått alkoholen ibland för att en cruise på stan känns roligare, hängt på bilträffar och lagt mer pengar på bilvårdsmedel än vad du vågar erkänna. Då kan du vara den vi söker.

Vi erbjuder

Hos oss får du avtalsenlig lön och du kommer att utbildas löpande av oss. För rätt person är det här en början på en karriär i bilvårdsbranschens toppskikt där du tillbringar din arbetstid bland både trevliga kunder och bilar.

Det finns även ett behov hos några av de bilfirmor vi samarbetar med att bemanna deras rekond/tvätt vilket gör att även du med mindre erfarenhet kan få en chans till anställning där du kan arbeta dig upp till en kunnig och erfaren bilvårdare.

Om oss

För sju år sedan startade vännerna Magnus och Staffan företaget och vi har snabbt växt i anseende i en bransch där det finns väldigt många aktörer men förvånande få som är bra. Analysen att det fanns ett behov av High-End bilvård i Stockholm stämde och nu hittar såväl ägare av riktigt dyra och fina bilar samt lite mer vanliga fordon till oss. Gemensamt för alla våra kunder är att dom bryr sig om sina bilar och värdesätter kvalitet, tydlighet och tillit.

STHLM Rekond & Bilvård AB ligger i Albyberg, Haninge och vi drömmer om att på sikt öppna på flera adresser i huvudstaden.

Sök jobbet

Skicka CV och personligt brev till staffan@sthlmrekond.se Helst med bild. Följ oss gärna på sociala media @sthlmrekond och bekanta dig med vår vardag. Eventuella frågor besvaras på samma mailadress eller slå en signal till Staffan på 070-4880600. Vi intervjuar löpande så är du intresserad är det en god idé att söka jobbet direkt. Omgående anställning är möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STHLM Rekond & Bilvård AB

Placering

Haninge

Kontaktperson

STHLM Rekond & Bilvård AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons