Jobbsafari är en del avschibsted logo

Regionchef Stockholm/Malmö!

Heat Restauranger · Stockholm · Ansök senast 16 okt. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.Heat har idag 25 restauranger i Sverige varav 12 av dessa är belägna i Stockholmsområdet. Övriga finns i Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Gävle, Sandviken, Sundsvall och Östersund. Fler är på gång och vår målsättning är att fortsätta att expandera och etablera oss över hela landet som Sveriges bästa lunchrestaurangkedja!Om tjänsten: Som regionchef hos oss leder och driver du våra restauranger till framgång. Du kommer att spela en nyckelroll i att säkerställa att våra restauranger levererar en enastående upplevelse till våra gäster samtidigt som du leder och stödjer dina restaurangchefer och era team.Ansvarsområden-Övervaka och styra restaurangernas dagliga drift för att säkerställa överlägsen service och kundnöjdhet.

- Rekrytera, träna och utveckla personal för att säkerställa att alla teammedlemmar når sin fulla potential.

- Ansvara för att upprätthålla höga standarder för kvalitet, hygien och säkerhet inom restaurangerna.

- Genomföra affärsplaner och strategier för att maximera lönsamhet och tillväxt inom regionen.

- Bygga och upprätthålla starka relationer med gäster och uppdragsgivare för att säkerställa en framgångsrik verksamhet.

Inledningsvis kommer du att ha ansvaret för våra restauranger i Malmö (en i nuläget, men fler är på gång!) samt för två restauranger i Arlandastad och en på Södertälje Sjukhus. Vi tänker att du bor i och utgår ifrån Stockholm eller Uppsala.

Om dig: Du har minst fem års erfarenhet inom restaurangbranschen med dokumenterad erfarenhet av personalledning. Som person är du handlingskraftig och prestigelös. Du har mycket god social kompetens och kan prioritera din tid och hålla deadlines för att uppnå affärsmål. Du har goda kommunikationsfärdigheter både verbalt och skriftligt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda andra chefer.Vi erbjuder: En rolig och omväxlande tjänst där du ges möjlighet till stort eget ansvar i en spännande och dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att påverka och driva förändring.Konkurrenskraftig lön och förmåner.Möjlighet att växa och utvecklas i en framstående restaurangkedja.

Är du en passionerad ledare som brinner för att skapa enastående gästupplevelser och leda team mot framgång är du den vi letar efter. Skicka in din ansökan idag och bli en del av Heatfamiljen! Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Heat Restauranger

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Heat Restauranger AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons