Jobbsafari är en del avschibsted logo

Regionansvarig till JKS Sverige

JKS Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 30 maj (29 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du ha ansvar för att driva och utveckla ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag? Älskar du att bygga personliga relationer och dessutom är lösningsorienterad och pragmatisk med en förmåga att navigera i förändring? Då är det dig vi söker. 

Vi söker nu en Regionansvarig i Stockholm, som med sin erfarenhet, sitt nätverk och sina kunskaper i branschen kommer att vara drivande i etableringen och expansionen av JKS Sverige i Stockholmsregionen. 

Rollbeskrivning
I rollen som Regionansvarig är du en del av JKS Sverige och kommer att ha det fulla ansvaret för nyetableringen av JKS Stockholm. Du ska vara motivatorn, kreatören och drivkraften i nära samarbete med dina kommande kollegor i Stockholm samt med dina kollegor på våra andra kontor i Sverige. Ditt huvudsakliga fokus och ansvar kommer att vara tillväxt och försäljning, både operativt och strategiskt.

I dina ansvarsområden ingår bland annat;
  • resultat- och budgetansvar
  • identifiera nya affärer samt bearbeta och utveckla befintliga kunder
  • marknadsaktiviteter så som deltagande i mässor, nätverk etc.
  • personalansvar för kommande nya kollegor
  • uppföljning av prestationer och nyckeltal
  • månadsavstämningar
  • aktivt bidra till JKS fortsatta expansion och verksamhetsutveckling

JKS Sverige är idag ett engagerat team om tio medarbetare fördelat på två kontor i Malmö och Helsingborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi tillämpar provanställning.  

Din profil
För att lyckas i rollen som Regionansvarig och med JKS Sveriges etablering i Stockholm och fortsatta tillväxt vill vi att du har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning inom bemannings- och rekryteringsbranschen samt eftergymnasial utbildning inom lämpligt område. Du har ett stort nätverk och är duktig på att identifiera, driva och utveckla affärer, kunder och samarbeten. Du är van vid och drivs av att arbeta prestigelöst, strukturerat och resultatinriktat.

Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet men viktigast är att du är en engagerad och prestigelös lagspelare som verkar för både verksamhetens och teamets bästa. Rollen kräver att du är uthållig, kreativ och anpassningsbar, att du har drivet och viljan att lyckas, samt klarar av en hög arbetsbelastning i perioder. Som person är du driven och nyfiken och bidrar gärna med idéer och nya perspektiv. Du drivs och motiveras av att skapa relationer och resultat och ser möjligheter och lösningar för att komma framåt, utveckla verksamheten och skapa tillväxt.

Engelska och svenska i tal och skrift är ett krav och har du förståelse för danska är det meriterande, då JKS Sverige ingår i en dansk koncern. B-körkort är ett krav i tjänsten. 

JKS Sverige erbjuder dig
På JKS Sverige är det högt i tak, korta beslutsvägar och en prestigelös stämning. Du kommer att få arbeta med kompetenta kollegor, med lång erfarenhet från branschen, som ger dig de bästa förutsättningarna att snabbt komma in i din roll. Med ett stort fokus på nöjda kunder, konsulter och kandidater är vi måna om att alltid ge den bästa tänkbara servicen och hitta de bästa möjliga lösningarna för alla. Vi kan erbjuda dig en tjänst i ett bolag i tillväxt, som satsar på sina anställda, och som ger möjligheten att vara med på en spännande resa framåt.

Ansökan
Låter detta som en spännande utmaning för dig och är du intresserad av att bli en del av oss på JKS? Sök då gärna tjänsten redan idag, då vi gör löpande urval. För mer information är du välkommen att kontakta Frida Borg, Senior Recruitment Consultant, på 0709-68 30 19.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Om JKS Sverige
JKS Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, en del av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag, och har arbetat med konsult- och rekryteringslösningar i över 25 år. Vi säkerställer kvalificerad arbetskraft till företag och hjälper människor att få jobb. Vi bemannar och rekryterar vi inom alla branscher och på alla nivåer. Ingen uppgift är för stor eller för liten. Våra kärnvärden, som vi alltid strävar efter, är; Effektivitet, Trovärdighet och Engagemang.

JKS finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge, med över 40 kontor sammantaget, och har ett nära samarbete över landsgränserna.  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JKS Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

JKS Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons